Za razliku od njezina oca Zdravka Čolića, koji svoj privatni život voli zadržati za sebe, Una, njegova starija kći, vrlo je zanimljiva javnosti jer svoj život otvoreno dijeli na društvenim mrežama. Identitet dečka Une Čolić do sada je bio zbunjujuća enigma za širu javnost.

  • Ima li ona uopće dečka i ako ima tko bi on mogao biti, Čolina nasljednica nije otkrila. No, nedavno je odlučila zapaliti znatiželju javnosti podijelivši primamljivu fotografiju. Una je krenula na put u Italiju, snimajući krajolik koji oduzima dah i svoja iskustva dijeli na Instagramu. Ipak, u svojoj očaravajućoj avanturi, kći Zdravka Čolića jednom je objavom otkrila da ovom zemljom iz bajke ne putuje sama.

Pregledavajući fotografiju snimljenu u restoranu, Una je naišla na neočekivano otkriće – čini se da ju je na putu pratio zagonetni mladić, zbog čega su njezini pratitelji naveli da bi on mogao biti romantični partner Une Čolić. Potencijalni zet Čoline nasljednice izazvao je znatiželju među njezinim pratiteljima, iako ona nije potvrdila ni demantirala nagađanja oko njihovog romantičnog putovanja. Zanimljiva su razmišljanja o tome Zdravka Čolića zvanog Čola. Čolić, rođen 30. svibnja 1951. godine u Sarajevu, priznat je i omiljen pjevač u bivšoj Jugoslaviji. Svojim osebujnim glasom i šarmom zarobio je srca milijuna.

  • Kroz impresivnu glazbenu karijeru dugu pet desetljeća, Čolić je iznjedrio brojne hitove i uspješne albume, učvrstivši status ikone pop glazbe u regiji. Čolićev utjecaj nadilazi puku popularnost; postao je sastavni dio kulturnog identiteta i glazbene povijesti Balkana. Njegove pjesme, u rasponu od iskrenih balada do zaraznih pop melodija, sažimaju duh vremena i odjekuju među generacijama koje su odrasle uz njegovu glazbu. Zdravko Čolić nije samo pjevač; on je fenomen čije je umjetničko putovanje oblikovalo glazbene preferencije i kulturni krajolik regije.

Rođen 30. svibnja 1951. u Sarajevu, koje je tada bilo dio Narodne Republike Bosne i Hercegovine u okviru Federativne Narodne Republike Jugoslavije, Zdravko Čolić potječe iz skromne sredine. Njegov otac Vladimir bio je policajac, dok se majka Stana posvetila domaćinstvu. Zdravko je, zajedno s mlađim bratom Draganom, odrastao u obitelji koja je njegovala i čuvala tradicionalne vrijednosti i kulturnu baštinu. Čolić od mladosti pokazuje duboku strast prema sportu.

  • Kao član juniorske selekcije FK Željezničar iskazao je izuzetne sposobnosti golmana. Međutim, njegova atletska potraga proširila se izvan nogometa, jer je također briljirao u trčanju na 100 metara i skoku u dalj. Već u mladosti dolazi do izražaja njegov natjecateljski duh i sportski duh. Ipak, glazba je s vremenom postala središnja točka njegova života. Zdravko Čolić na svoj je glazbeni put krenuo u glazbenoj školi gdje je stekao vještinu sviranja gitare.

Glazba koja je odjekivala s njim tijekom godina njegova formiranja prvenstveno je bila pod utjecajem prevladavajućih popularnih melodija, s posebnim žarom prema kreacijama Beatlesa. Tijekom svog akademskog staža, Čolić je aktivno sudjelovao u raznim školskim aktivnostima i kazališnim predstavama, često pokazujući svoj višestruki talent za glazbu i glumu. Cijelo srednjoškolsko vrijeme Čolić se posvetio usavršavanju svog glazbenog talenta, dopuštajući da njegova strast prema glazbi i nastupu procvjeta.

  • To je naposljetku dovelo do njegovih prvih značajnih nastupa, označavajući ključni trenutak na njegovu putu. Dok je glazba u početku služila kao puka zabava, postupno se razvila u temeljni aspekt njegova života i buduće profesije. Čolićeve godine formiranja postavile su temelje za njegovu slavnu glazbenu karijeru, potaknuvši ga da postane jedan od najpoznatijih pjevača na Balkanu.