Suzana Mančić se smatra jednom od najatraktivnijih žena u javnoj sferi, ono što je posebno intrigiralo domaću javnost jeste da je prije udaje za Simeona bila u vezi s Nebojšom Kunićem, sa kojim je dobila obje ćerke. Jedno drugom posvetili su se u potpunosti pružajući ljubav tokom trenutaka sreće ali i tuge, a Suzana Mančić s velikim je veseljem pričala o njihovom vjenčanju.

Njihova prijateljska ljubav 1989. godine prerasla je u nešto mnogo više, zbog čega je Suzana pristala Nebojši reći sudbonosno “da” i vezala se za dugovječan brak. Danas popularna voditeljica Suzana Mančić naprosto sija u braku s Grkom Simonom Ocomokosom. Unatoč očekivanjima od braka Suzane i Nebojše, on nije izdržao test vremena. Nakon osam godina njihovoj romansi došao je kraj, ali jedino sredstvo komunikacije između njih ostale su kćerke Natalija i Teodora. Nebojša, kojeg nazivaju i prvim suprugom Suzane Mančić, bio je taj koji ju je istinski volio, jer bi podržao njezinu karijeru u bilo kojem pothvatu u koji bi se upustila, pa tako i na međunarodnom poduzetničkom polju.

Jedina slika njihovog vjenčanja koja je javno dostupna je fotografija, na kojoj se vidi njihovo veselje za to vrijeme. Međutim, njihova veza je opala, što je dovelo do njihovog konačnog razlaza. Jedna prilika bila je posvećena tome da ju je supružnik Suzane Mančić iskoristio, uskrativši joj poštovanje koje zaslužuje, ali joj je oduzeo i vrijednost. Rekao je da je nedostojna i da se udala za njega samo iz nužde. To je potaknulo razdoblje depresije i intenzivne napore da povrati samopoštovanje. Unatoč tome što se morala rastati od Nebojše, Suzana je ipak zadržala vezu s njim zbog njihovog djeteta. Unatoč tome što smo nedavno prekinuli, i dalje sam u kontaktu s bivšim suprugom Nebojšom. Naš razlaz je bio miran i nikad se nismo slagali. Siguran sam da je ovo pravi način. Naše ćerke Natalija i Teodora često komuniciraju sa svojim ocem i nikada nisam pokušao da promenim njihov odnos. Unatoč tome što ne izražava često svoje mišljenje u javnosti, ključno je prepoznati da ima privatni život. On je ključan za moju prošlost koju nemam želju ni namjeru izbrisati – jasno je izrazila.

Suzana Mančić udana je za Grka Simeona za kojeg se udala 2018. No, odlučili su ne živjeti kao grupa. Da smo Simeon i ja stalno jedno blizu drugoga, sudjelovao bih u najekstremnijem sukobu koji bi doveo do eksplozivne svađe. Proces iskorijenjivanja vlastitog života u ovom se trenutku pokazao teškim pothvatom. Da sam mlađi, imao bih veliku vjerojatnost da ću biti prisutan na tom mjestu. Ipak, ova zemlja je moja, a Beograd je posvećen meni. I dalje ću nastojati letjeti na liniji Atena-Beograd, što će osigurati nastavak uspjeha uglednih zračnih prijevoznika u bliskoj budućnosti – rekla je.

Suzana je 2004. pozirala za naslovnu stranu srpske verzije “Playboya”. Ovakve je ponude dobivala kad je bila mlađa, ali ih zbog nadređenog i tradicionalnog oca nije mogla prihvatiti. Pokušala se ponovno skinuti na rođendanskoj proslavi, ali to se nije dogodilo. Bila je predsjednica žirija izbora “Playboyeva zečica”, rekla je da će podržati svoju kćer ako se prijavi na natjecanje. U ljeto 2012. veza Suzanine i Simeona postala je nestabilna, zbog čega su napravili pauzu.

Na kraju godine, riješili su. Kasnije je voditeljica zadobila ozljedu kuka te je morala na operaciju. Početkom 2013. ponovno je operirana te joj je ugrađen drugi umjetni kuk. To joj se dogodilo jer je od majke naslijedila koksartritis, stanje koje šteti perifernim zglobovima. Oba su poduhvata bila teška, a oporavak je dugo trajao. Kao rezultat toga, nije mogla sudjelovati u televizijskom show programu “Farma 5”.