Odluka djece Dragane Mirković i Tonija Bijelića da otkriju svoje Instagram profile i pokažu svoj izgled i raskošan životni stil prošle godine izazvala je buru na raznim društvenim mrežama. Razlog zašto su svakodnevno skupile brojne komentare i bračne ponude prvenstveno je njihov upečatljiv izgled koji je plijenio pažnju javnosti.

U pokušaju da privedu Marka Bijelića, potrudilo se nekoliko kolega folk pjevača, pa se Dragana Mirković oglasila u intervjuu. Nedavno je na mreži X osvanula fotografija mlađahnog nasljednika imperija. Korisnik društvenih mreža podijelio je fotografiju Marka na plaži uz upit: “Gospodo, je li to doista tako izazovno?” Nakon Markova pojavljivanja nizale su se brojne primjedbe, među kojima su i oni koji sugeriraju da je izgledati poput njega bez problema kad ti je majka Dragana Mirković, ali i zapažanja da je za sličan izgled potrebna samo plaža i dvorac u Austriji.

Posljednjih mjeseci bilo je vidljivo da je Marko odlučan u namjeri da ne propusti majčine nevjerojatne nastupe u Štark Areni. Ponosno je stajao uz oca i plijenio pažnju fotoreportera. Ipak, Marko se nadao da će u dvoranu diskretno dovesti svoju novu partnericu, osobu koja voli izbjegavati svjetla reflektora. Nažalost, njegov plan nije prošao po planu. Dok je Marko Bijelić parkirao automobil, par je uhvatio fotografiju paparazza kako ih promatra, iako se po govoru tijela žene dalo naslutiti da joj je, baš kao i njezinu dečku, nelagodno u takvim okolnostima.

Svojim markantnim izgledom, bogatstvom i upisom na cijenjeni SAE institut u Beču brzo je i s pravom stekao reputaciju idealnog zeta u očima svake majke. Prisutnost Marka Bijelića na društvenim mrežama katapultirala ga je u zvijezde, plijenivši divljenje žena posvuda. U dobi od 22 godine obrazovanje mu je uvijek bilo na prvom mjestu. Vješto se udaljavajući od skandala i tračeva, otvoreno prihvaća draž glamuroznog načina života. Uz nepokolebljivu predanost atletici, nikada ne preskače trening u teretani.

Ova neumoljiva predanost isklesala je njegove mišiće do stanja savršenstva, čineći ga neodoljivim brojnim djevojkama koje su očarane njegovom privlačnom tjelesnom tjelesnošću. Što se nje tiče, komplimenti svakodnevno pljušte, prvenstveno zbog zanosnog izgleda, a posebno zbog blistavog osmijeha. Suprotno tome, ima mišljenja da je uz Draganu Mirković kao majku lako izgledati na određeni način, dok drugi tvrde da to nije zahtjevan zadatak, već samo plaža i dvorac u Austriji.

Kako piše Stil Kurir, Marko se, osim što se bavi skladateljstvom, često pridruži majci na njezinim nastupima. Dragana je jednom prilikom odgovorila na spekulacije o naklonosti pojedinih pjevača njenom sinu. Pjevačica je izjavila da se ne miješaju niti prate takve pojave. Njihov glavni fokus je na njihovom sinu, za kojeg vjeruju da je dobro odgojena i ugledna osoba. Vjeruju da je svaka djevojka koja voli njihovog sina dobrodošla u njegov život. Što se tiče kolegica, pjevač nije siguran. No, nemaju primjedbi sve dok je dotična osoba dobrog karaktera i kvalitete.

Iako tvrdi da nema neke posebne zahtjeve za snahu, primarna joj je briga sreća njezina sina. Pitati o potencijalnim snahama u ovom je trenutku preuranjeno jer je upravo proslavio svoj 22. rođendan u veljači. Prerano je razgovarati o takvim stvarima. Budite uvjereni, ako bude bilo kakvih ažuriranja, obavijestit ću vas. A i da ne budem, saznat ćeš na kraju”, objasnila je Dragana. Dok se otvoreno prepušta ljubavi prema ekstravagantnim automobilima, druženjima i luksuznim odmorima, mladi Bijelić ponosno se deklarira i kao strastveni zaljubljenik u Formulu 1.

U nedavnom iskazu ponosa, otvoreno je podijelio svoje vlasništvo nad luksuznim automobilom “Rolls Royce Ghost”, vozilom čija cijena doseže i do 400.000 eura. Ovaj izvanredni automatski mjenjač ima impresivnih osam brzina i opremljen je vrhunskom kamerom za skeniranje ceste koja poboljšava sposobnost automobila da predvidi i upravlja nesavršenostima na cesti.