Zasigurno jedan od najpopularnijih voditelja današnjice, Ognjen Amidžić nedavno je ušao u treći brak, a time preokupirao pažnju medija koji su pružali intrigantne zanimljivosti. Zanosna privlačnost njegove supruge Mine hipnotizirala je gledatelje kada se nakratko pojavila kao voditeljica u emisiji “Ami G” show, a ubrzo nakon toga, vijest o tome da je Mina ostala trudna brzo se proširila. 

Nedavno je Mina doživjela čudo poroda, rodivši njihovog voljenog sina Peruna. Ognjen je ponosno s novinarima podijelio kako njegova partnerica posjeduje sve odlike prave dame. Mina posjeduje jedinstvenu kvalitetu; ona je vođa. Bez napora se snalazi u svakoj situaciji i brzo se prilagođava. Ona unosi lakoću u moj život, što je apsolutno idealno. Naravno da ću joj ponuditi pomoć i stajati uz nju, kao što i ona mene podržava. Kad Mina preuzme neki zadatak, ona mu se svim srcem posveti, radeći besprijekorno. Njen majčinski instinkt je bez premca, jer majka je jednostavno nezamjenjiva i to je istina, navodi voditeljica.

Od koga je Mina stekla tako izvanredno držanje i fizičku privlačnost? Mnogo se raspravljalo o fizičkim atributima novoimenovanog čelnika Ognjena Amidžića. Međutim, znanstveni dokazi otkrivaju da ona potječe iz loze iznimno lijepih i obrazovanih žena. Naime, njezina majka, vrsna liječnica, iu poodmaklim godinama zrači ljepotom. Sa zadivljujućim plavim očima, blistavim osmijehom i raskošnom kosom, ova izvanredna žena nije samo estetski dopadljiva, već posjeduje i veliko znanje, što je čini jednom od vrhunskih profesionalki u svom području.

Godine 1983. prim. Prof. dr. sc med. Zora Naumović je uspješno završila studije na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, postigavši ​​impresivan prosjek ocjena 9,66. Godine 1997., nakon osam godina, uspješno završava specijalizaciju interne medicine s besprijekornom desetkom. Također, iste je godine magistrirao kardiologiju. Ali njegova žeđ za znanjem nije tu završila. Godine 2002. nastavio je specijalizaciju iz kardiologije te mu je Ministarstvo zdravstva dodijelilo prestižnu titulu primarijusa.

Dostigavši ​​vrhunac svog akademskog puta, uspješno je obranila doktorsku disertaciju pod naslovom “Prognostički značaj varijacije srčanog ritma kod bolesnika sa zatajenjem srca” na Medicinskom fakultetu u Beogradu 2007. godine. Vođena cijenjenim mentorstvom prof.dr.sc. Zorane Vasiljević. .D., dodijeljena joj je prestižna titula doktora medicinskih znanosti sa specijalizacijom iz kardiologije. Njezina potraga za izvrsnošću nije završila završetkom studija, već je svoje znanje i vještine nastavila usavršavati kroz daljnje obrazovanje u Engleskoj i Njemačkoj.

Članstvom u cijenjenim organizacijama kao što su Srpsko liječničko društvo, Liječnička komora Srbije i Udruženje kardiologa Srbije, pokazuje svoju predanost medicinskom polju. Također, bio je uključen u brojne renomirane međunarodne udruge. Osim toga, njegov impresivan portfelj uključuje uspješno izvođenje različitih znanstveno-istraživačkih projekata. Nakon što je rukovodila Koronarnom jedinicom Zdravstvenog centra “Dr. Laza K. Lazarević” u Šapcu, a potom i kao načelnica Poliklinike Specijalne bolnice za bolesti srca i krvnih sudova Ostrog u Beogradu, dostigla je vrhunac bogato kliničko iskustvo osnivanjem vlastite privatne internističko-kardiološke ordinacije početkom svibnja 2015. godine.

Kroz svoje dugogodišnje iskustvo dr. Zora Naumović stekla je iznimnu stručnost u zbrinjavanju teško oboljelih bolesnika u koronarnoj jedinici, kao iu vođenju ambulantno polikliničkog rada. Smatrana je zagovornicom promicanja uravnoteženog načina života koji uključuje povratak temeljnim načelima prirode, posebice u kontekstu prevencije kardiovaskularnih bolesti, ističe se svojim sveobuhvatnim i personaliziranim pristupom njezi pacijenata. Njezina predanost individualiziranom liječenju široko je prepoznata u javnosti, zahvaljujući njezinom opsežnom repertoaru edukativnih članaka i čestim pojavljivanjima na raznim medijskim platformama.

Nasuprot tome, malo je dostupnih informacija o Mini, kćeri osobe koja je pokušala popuniti mjesto voditeljice u programu koji vodi njezin partner Ognjen Amidžić. Ognjen aktivno drži veo tajne oko svog osobnog života, a kroz svoje objave na Instagramu nudi samo naziranja. Ove objave upućuju na njegov afinitet prema luksuznim putovanjima i uživanju u društvu prijatelja. Osim toga, povremeno dijeli slike sa svojom majkom, kojoj se jako divi, ponosno ističući njihovu povezanost. Bez pardona, otvoreno priznaje svoju želju da prigrli majčinstvo, a njen sin Perun brzo postaje središnja točka njezina svemira.