U užurbanom gradu Beogradu, dva brata po imenu Ljuban i Miljan Hofman Vidović našla su se juče u prilično nesrećnoj situaciji. Sudbina je navela, njihov sastanak u popularnom restoranu u okviru renomiranog tržnog centra Galerija dobio je neočekivani preokret, što je dovelo do njihovog kasnijeg hapšenja. Razlog za ovaj nesretan razvoj događaja proizašao je iz niza snimaka koji su se pojavili na kojima se vidi kako se dva brata neprimjereno ponašaju prema vrijednom i vrijednom osoblju spomenutog lokala.

Ovi video snimci su uhvatili trenutke uznemiravanja, pa čak i prijetnji upućenih zaposlenima restorana koji ništa ne sumnjaju, što je na kraju izazvalo nered u objektu. Shodno tome, vlast je brzo intervenisala, privela braću Vidović i osigurala da pravda bude zadovoljena.

Miljan Vidović ljutito ispituje osobu kojoj je otkrio namjeru da zakolje papagaja. Izražava nevericu i šok da bi neko i pomislio da zakolje papagaja pred njegovom ćerkom. Miljan naglašava da je dotični izričito spomenuo da to radi pred kćerkom. On dovodi u pitanje njihovu procjenu i pita da li je primjereno izložiti njegovo dijete tako uznemirujućem prizoru. Miljanov bijes se pojačava dok upozorava osobu da je ne provocira, naglašavajući vlastiti identitet i autoritet. On čvrsto tvrdi da niko ne treba da govori loše o njegovom detetu i zahteva poštovanje, pazeći da se njegova poruka čuje glasno i jasno. U naletu bijesa, Miljan zatim fizički napada konobara, najprije ga ošamarivši, a zatim i zadavši mu udarac u stomak.

Nasuprot tome, Ljuban, njegov brat, uhvaćen je kamerama kako se bavi maltretiranjem zaposlenih u kafiću na teritoriji Republike Srpske. Na ovom konkretnom snimku jasno se čuje Vidovićev glas koji priznaje da je umešan u nedozvoljene radnje, odnosno iznuđivanje novca od raznih lica koja žive u centralnom delu Beograda.