Dragana Mirković nedavno je otkrila da će raskinuti brak dug 24 godine. U izjavi o pojedinostima o razvodu, pjevačica je otkrila da ona i njezin suprug već duže vrijeme vode odvojene živote. Uz to, Toni Bijelić napustio je dvorac i u njemu ne boravi godinu dana.

  • Razvod Dragane Mirković iznenadio je sve.

Raspad braka Dragane Mirković bio je šok kako za njezine vjerne obožavatelje, tako i za one koji su vjerovali da će njezina zajednica s Tonijem potrajati u nedogled. Tijekom posljednja dva desetljeća, pojedinci koji su pomno pratili njezina profesionalna postignuća i osobne stvari dosljedno su smatrali njezin život i vezu modelom izvrsnosti, koji je služio kao dokaz skladnog i zadovoljavajućeg obiteljskog života.

Nakon što je godinama uviđala nedostatak bliskosti u njihovoj vezi, Dragana je otvoreno priznala da su ona i suprug odlučili potražiti stručnu pomoć, jer je pjevačičina odluka dospjela u javnost.

Prema izvoru, Dragana je odlučila da se za pomoć obrati stručnoj osobi. Ovaj izbor ne ukazuje na bilo kakve psihičke probleme s njezine strane, već je prije zdrav način za ublažavanje misli koje opterećuju njezin um i olakšavanje procesa. Pojedinac od koga je tražila pomoć bio je netko koga je već posjećivala, budući da na to gleda kao na oblik mentalnog održavanja. Značajno je da se i ranije obraćala ovom stručnjaku kada je bila suočena s važnim odlukama vezanim uz posao.

  • Dragana se svojim najbližima povjerila o prijedlogu terapeuta da se odmori od trenutne okoline kako bi pronašla psihičku bistrinu. Promjena okoline može biti nevjerojatno korisna u ovakvim situacijama, pa je odluka o posjetu toplijim destinacijama mudar izbor.

Razvod i privatni život Dragane Mirković postali su predmetom pažnje javnosti, a valja napomenuti da se ona nosi i sa značajnim zdravstvenim problemom vezanim za štitnjaču. Ovo stanje, kako je već navela, nastalo je zbog njezine sklonosti prešućivanju različitih aspekata svog života i potiskivanju brojnih stresnih situacija. Simptomi povezani s ovim zdravstvenim problemom prilično su problematični i mogu poremetiti svakodnevno funkcioniranje, stoga se njezini bliski ljudi nadaju da stres zbog raspada braka neće dodatno pogoršati njezino zdravstveno stanje.

 


BONUS SADRŽAJ : 

Dragana Mirković, proslavljena srpska folk pjevačica, poznata je po svojim zadivljujućim melodijama kao što su “Spasi me samoće”, “Ruže cvjetaju samo u pjesmama”, “Kad bi znao kako žudim”, “Jelen poljubi jelena”. “, „Cvete moj” i brojni drugi. Rođena 18. siječnja 1968. u Požarevcu, Dragana od kraja 1990-ih živi i bavi se glazbenom karijerom u Beču. U sretnom je braku s poduzetnikom Tonijem Bijelićem, a zajedno su blagoslovljeni s dvoje djece, Markom i Manuelom. Nevjerojatno je da je u dobi od 15 godina objavila svoj debitantski singl, brzo se uzdigavši ​​do najmlađe pjevačke senzacije u bivšoj Jugoslaviji.

U karijeri je objavila više od 20 albuma koji su postigli nakladu od 700.000 nosača zvuka. Udruženje radio postaja Srbije 1993. godine proglasilo ju je pjevačicom desetljeća, a dijaspora ju je slavila kao drugu najpopularniju osobu u Saveznoj Republici Jugoslaviji (SRJ). Dobitnica je brojnih nagrada, uključujući devet Oscara popularnosti, a 2008. godine bugarska televizija “Balkanika” proglasila ju je najomiljenijom pjevačicom na Balkanu. Njeni koncerti okupili su i do 50.000 ljudi, a na nastupu u Leskovcu sredinom 2018. u pjesmi joj se pridružilo oko 80.000 obožavatelja.

Odrasla u selu Kasidol kod Požarevca, Dragana Mirković imala je radosno i bezbrižno detinjstvo. Živeći s bakom i djedom, roditeljima i starijom sestrom Dušicom, često se prisjeća tog sretnog vremena. Sa snovima da postane turistički vodič i ljubavlju prema engleskom, Dragana je zamislila budućnost u kojoj će moći podijeliti svoje znanje i strast. Unatoč afinitetu prema zabavnoj glazbi, utjehu je pronašla iu slušanju djeda Dragutina kako svira harmoniku. Ostvarujući svoje snove, Dragana je istraživala i svoj talent glumice. Preuzevši glavnu ulogu u filmu “Sweet of Dreams” i pojavivši se u još dvije austrijske produkcije, prihvatila je priliku da pokaže svoju svestranost.

Njezin izniman talent dolazi do izražaja već u ranim godinama osnovne škole, što dovodi do brojnih solo nastupa na školskim priredbama i natjecanjima. Kako je nastavila pokazivati ​​svoje pjevačke sposobnosti na lokalnim proslavama u Kasidolu i okolnim mjestima, njezin je talent zaokupio pozornost renomiranih glazbenika u Beogradu. Sa 14 godina, predstavnici prestižne diskografske kuće “Diskos”. obratila se roditeljima s prijedlogom da snimi pjesmu u glavnom gradu. Iako zatečen, otac je pristao uz uvjet da prvo završi osnovnu školu. Čim je završila školu, sa ocem se uputila u studio “Košutnjak”, gde je snimila debi singl pod nazivom “Imam nemirnog dečka”.

Nakon oduševljenog odaziva publike, donesena je odluka da se 1984. godine izda cijeli album. Uz popularnu pjesmu “Uteši me, tužna sam”, “Znam da nosim prsten tvoj”, “Hej mladiću, ti si tako chic”, a na album su uvrštene i druge pjesme. U jednom intervjuu, Dragana je priznala da joj je to što je prvi put uživo vidjela glumca Ljubišu Samardžića, kojeg je do sada gledala samo na ekranu, pojačalo uzbuđenje u tom periodu. Unatoč tome što je prodala više od 150.000 primjeraka, Dragana sada priznaje da nije u potpunosti shvatila razmjere svog tadašnjeg uspjeha. Kao dijete željela je nastaviti školovanje, ali ju je karijera spriječila u tome. Na kraju je uspjela nastaviti izvanredni studij i završila Trgovačku školu u Bosni i Hercegovini.