Lepa Brena, veoma cenjena pevačica na našim prostorima, ne samo da je postigla ogroman uspeh u muzičkoj industriji, već je uspela da se istakne i u svetu biznisa. Iako je bila vlasnica velike muzičke produkcijske kuće, Brena je 1993. godine napravila hrabar korak osnivanjem malog kioska brze hrane u Novom Sadu za prodaju hamburgera.

Međutim, tek nakon što je prodala svoju produkcijsku kuću, odlučila je u potpunosti posvetiti pažnju ovom novom poduhvatu. Iznenađujuće, iako je Brena nadaleko poznata po svom doprinosu “Grand produkciji”, samo nekolicina odabranih zna da ona trenutno vodi uspješnu poslastičarnicu kao njen primarni poslovni poduhvat. Tokom skoro tri decenije, uspešno je vodila kiosk brze hrane koji se nalazi u srcu Novog Sada, nudeći široku lepezu brze hrane uz njene čuvene hamburgere. Prema pouzdanom izvoru bliskom pjevačici, potvrđeno je da Brena ne planira da se odrekne vlasništva nad kioskom.

Ono što je intrigantno je da su TikTokeri snimili snimak same Brenne kako upravlja hranom, pretvarajući je u prilično popularnu atrakciju. Iznenađujuće, kurir je pre nekoliko godina otkrio da je Brena od 1993. godine zapravo vlasnica malog kioska koji se nalazi na Bulevaru oslobođenja u srcu Novog Sada. Iako je klasifikovana kao mikro preduzeće sa samo šest zaposlenih , podaci Agencije za privredne registre (APR) otkrivaju da je 2013. godine njena “pljeskara” pretrpela zapanjujući gubitak od 870.000 dinara, iznos koji bi primorao veće kompanije na gašenje. Zbunjujuće je što Brena nije slijedila njihov primjer.

Poslovanje je nastavilo da muči, pa je u 2015. godini imao gubitak od 438.000 dinara, a u 2017. godini neverovatnih 1.421.000 dinara. Lepa Brena, poznata ličnost sa prostora bivše Jugoslavije, imala je zanimljiv incident u svojoj karijeri kada je snimila muzički spot koji je na kraju bio zabranjen.