Juče je održana grandiozna premijera filma “Nedelja”, kojoj su prisustvovale izuzetno brojne i ugledne poznate ličnosti, među kojima su se isticali folk ikona Ceca Ražnatović i njen bivši dečko Bogdan Srejović. Ovaj javni susret izazivao je iščekivanje još od trenutka kada su se razišli 2022. godine.

Folk diva je na premijeru stigla u društvu svoje ćerke Anastasije, dok je Bogdan bio u pratnji svoje devojke Jovane Ljubisavljević. Iako je Ceca znatno starija od Jovane, mnogi su bili impresionirani njenim stajlingom koji se procenjivao na vrednost od 10.000 evra, ocenjujući da je svojim izgledom ostavila u senci i nju i sve ostale prisutne. Iako su tvrdili da su ostali u prijateljskim odnosima, sinoć se činilo da su bivši partneri odlučili da se međusobno izbegnu, bilo zbog prisustva kamera ili zbog devojke Srejovića, Jovane Ljubisavljević. Na kraju, nisu se ni pozdravili.

Iako su Ceca i Bogdan nakon raskida tvrdili da su održali prijateljske odnose, izgleda da se nešto promenilo od trenutka kada je Bogdan počeo da planira svoje venčanje s Jovanom.Iako je celokupna situacija delovala idilično, Ceca i Bogdan su stavili tačku na svoju vezu nakon nekoliko meseci zajedničkog života. Iako nisu želeli iznositi detalje o raskidu, izjavili su da su ostali u prijateljskim odnosima, što su potvrđivali i lajkovima na Instagramu. Raskid se dogodio nakon nekoliko meseci veze, a iako nisu želeli deliti detalje o tome, njihovi odnosi su postali hladniji od kako je Bogdan ozbiljno krenuo u planiranje svoje budućnosti s Jovanom.