Porodica Ražnatović već nekoliko mjeseci našla se u stalnom blještavilu medija. Čini se da je u prvom planu upravo brak Bogdane i Veljka Ražnatovića, a interesovanje medija pobuđuje kad god se par razdvoji zbog posla ili ličnih obaveza. Kao rezultat toga, spekulacije o stanju njihove veze nikad ne zaostaju.

Svojim zagonetnim i zadivljujućim profilima na Instagramu, par je uspio privući pažnju i javnosti i medija, podstičući bezbroj teorija koje okružuju zamršenost i dinamiku njihove veze. Što se tiče njihove lične dinamike i odnosa, čini se da se Veljko suočava sa izazovima, a postoje brojni neodgovoreni upiti oko njihovih sukoba, njegovog ponašanja kao džentlmena i Bogdanove uloge kao domaćice i roditelja.

Iako na društvenim mrežama retko otkrivaju svoje intimne trenutke ili kulinarske avanture, Veljkove objave koje oslikavaju bračne nesuglasice, često praćene smajlijima upućenim Bogdani, privlače najveću pažnju njegovih pratilaca. Veljko je stekao priličnu reputaciju zbog svojih osebujnih sklonosti da često drijema i bezbrižno baca čarape po njihovoj rezidenciji. Nasuprot tome, Cecin sin je nedavno izrazio zabrinutost zbog Bogdanovog tretmana prema njihovoj omiljenoj životinji. Među mnoštvom objava koje je Veljko podijelio sa svojim vjernim pratiocima, posebno im je privukao pažnju jedan – video koji prikazuje razjarenu lavicu, koju je zabavno uporedio sa svojim ponašanjem kada je uznemiren.

Da bi intrigu povećao, podijelio je i simpatičan snimak svoje ljupke mačke, popraćen natpisom da je ovo pravi prikaz izgleda njihovog ljubimca. U početku je postojalo uverenje da su Ražnatović, Bogdan i Veljko upleteni u bračni sukob koji je tek nastajao. Međutim, kako je vrijeme odmicalo, postalo je očigledno da je njihova veza još uvijek ukorijenjena u dubokoj i nepokolebljivoj ljubavi, koja podsjeća na prve dane kada su se prvi put ukrstili.