Par je donio hrabru odluku da spoji svoje prvobitno odvojene planove za vjenčanje u jednu ekstravagantnu i raskošnu proslavu koja će nesumnjivo postaviti nova mjerila za luksuz. Sa pažnjom posvećenom detaljima, pažljivo su sastavili listu gostiju od samo 50 pojedinaca, osiguravajući da prisustvuju samo najcjenjeniji i najznačajniji ljudi u njihovim životima. Sa Anastasijine strane, u cenjenom društvu biće njena voljena majka Ceca, obožavana tetka Lidija sa svojim porodicama, kao i cenjeno prisustvo Veljka i Bogdane.

 

Uz to, slavlju će se pridružiti i odabrana grupa od sedam ili osam intimnih prijatelja, uključujući i cijenjenu kumu. Gudelj je, s druge strane, uputio poziv ne samo svojim dragim članovima porodice već i cijenjenim saigračima iz svog prestižnog kluba. Prema posljednjim skandaloznim izvještajima koji kruže, otkriveno je da će se dugo očekivana ceremonija vjenčanja održati u raskošnom i ekstravagantnom okruženju raskošnog hotela smještenog u prekrasnom gradu Sevilji. Sam prostor je već obezbeđen i rezervisan za svečanu priliku koja se očekuje krajem decembra.

 

Unutrašnji izvori su otkrili intrigantnu informaciju da se Anastasija, buduća mlada, potrudila da obezbedi nesmetan prevoz uvaženih gostiju sa njihove trenutne lokacije u Beogradu do slikovite destinacije za venčanje. U izuzetnom gostoprimstvu, dogovoreno je da će svaki gost biti počašćen luksuzom posebno iznajmljenog aviona, a uz to će dobiti i dodatnu pogodnost dobijanja avionskih karata i nekoliko noći udobnog smještaja u pažljivo odabranom hotelu.

 

Međutim, važno je napomenuti da se ova izdašna ponuda ne odnosi na Ražnatoviće, jer posjeduju značajna finansijska sredstva i savršeno su sposobni da pokriju svoje troškove. Zanimljivo, izvor je dalje pomenuo da među prisutnima postoji Anastasijina bliska prijateljica koja nažalost nema finansijskih sredstava da učestvuje u tako ekstravagantnoj aferi.