Bivša supruga Momčila Otaševića, Jelena Perčin, podelila je zanimljivu anegdotu koja joj se dogodila pre nekoliko godina. Jelena je iznela svoje iskustvo kako je bila napadnuta tokom snimanja popularne serije “Vila Marija”. Glumica je progovorila o problemu nasilja u filmskoj industriji u Hrvatskoj, otkrivši da je zbog traume koju je doživela i dalje oprezna prilikom korišćenja društvenih mreža."SRAM TE BILO, SAD SI DOŠLA DA SE MOLIŠ BOGU" Bivšu ženu Momčila Otaševića napali U CRKVI: "Marš napolje"

“Imala sam jedno zanimljivo iskustvo dok sam igrala negativnu ulogu u ‘Vili Mariji’. Odlučila sam otići na misu, ali tamo su me starije žene prepoznale i doživele nervni slom. Počele su vičući me napadati: ‘Sram te bilo, sada si ovde da se moliš Bogu! Videli smo šta radiš! Marš napolje! Ne dolazi ovde takva!’ – stoji u Storiju.

“Na početku nisam odmah povezala njihovu reakciju sa serijom, pa sam im pokušala objasniti da su me verovatno pomešale s nekim drugim. ‘Ne, videli smo mi!’ Onda sam shvatila da se radi o seriji. Bilo je to… simpatično iskustvo”, iskreno je podelila svoju priču bivša supruga Momčila Otaševića.Jelena Perčin