Pjevačica Snežana Đurišić otkrila je tajnu svog uspješnog puta mršavljenja i postizanja savršene figure.  Još od svog debija u javnosti, Snežana Đurišić uporno slovi za jednu od najboljih pjevačica u našoj sredini. Nakon što je nedavno napunila 66 godina, ponosno prihvaća uloge i predane majke dvoje djece i drage bake, odišući elegancijom i sofisticiranošću.

  • Dok uglavnom održava zdravu i dosljednu prehranu zbog zahtjeva svog posla, postoje situacije kada poklekne pred izazovima i prepusti se sebi. Objašnjava da iako se općenito nastoji kloniti slatkiša, postoje trenuci kada si dopusti da se prepusti i uživa u njihovom okusu. Tijekom boravka u Americi pjevačica je doživjela najznačajnije debljanje koje je podijelila s kćeri Majom.

Tijekom intervjua priznala je da je popustljiva strana njezine osobnosti pronašla savršen spoj u tajanstvenom svijetu mračne kulture hrane. Omiljena pjevačica otkrila je da im je problem s težinom poslužio kao poticaj da iskoriste svog unutarnjeg ratnika. Marljivo su se pridržavali specijaliziranog režima prehrane tijekom dva mjeseca, što je rezultiralo nevjerojatnim gubitkom težine od 20 kilograma.

  • Na koji način je Snežana Đurišić skinula 20 kilograma? Kako je Snežana Đurišić uspjela smršaviti 20 kilograma? foto: Antonio Ahel/ATAImages Sada je savršena prilika da prihvatite savjete Snežane Đurišić ako tražite dijetu i odlučni ste je slijediti. Naime, Snežana je uspješno skinula kilograme tako što je u svoju prehranu uvrstila lubenicu, voće koje postupno postaje dostupno i na našim domaćim tržištima.

Pojasnila je da se u razdoblju od dva mjeseca njezina prehrana sastojala isključivo od lubenica i soka od njih. Snežana Đurišić, poznata srpska folk pjevačica, otkrila je da svoj put mršavljenja nije pripisala samo jednoj metodi. Iako je redoviti trening igrao značajnu ulogu, također je usvojila dosljednu rutinu vježbanja, vježbajući dva do tri puta tjedno.

  • Rođena 6. lipnja 1959. u Gornjem Milanovcu, Snežana je odrasla u Kraljevu da bi se 1971. nastanila u Beogradu, gdje trenutno živi i nastavlja svoju glazbenu karijeru. Poznata je po svojim popularnim pjesmama poput “Odakle si sele”, “Kiše”, “Srna”, “Pričaj mi, pričaj”, “Kleo se, kleo” i “Zovem se moje”. Snežana je majka dvoje djece, Maje i Marka, iz braka sa pokojnim suprugom Slobodanom Gvozdenovićem.

S deset godina krenula je na svoj glazbeni put sudjelovanjem na natjecanju pjevača amatera pod nazivom “Studio 6 ti daje priliku”, gdje je svojom izvedbom pjesme Lepe Lukić “Nikad se udati” osvojila prvo mjesto. Ovo postignuće dovelo je do snimanja njezinog prvog singl albuma s pjesmama “Baki i deki” i “Mami i tati”. Dvije godine kasnije hipnotizirala je publiku na festivalu “Beogradsko proljeće” izvedbom “Imala je baba sto momaka.

  • Očaravši publiku i cijenjeno žiri, zaslužila je poziv da nastupi uz Zorana Lekovića i druge cijenjene kolege na obilježavanju rođendana Josipa Broza Tita u Domu omladine. Njezina nepokolebljiva odlučnost da se bavi pjevanjem impresionirala je predsjednika Jugoslavije, koji je odmah omogućio premještaj njenog oca u Beograd, omogućivši Snežani da upiše prestižnu Gimnaziju.

Tijekom svoje blistave karijere koja traje gotovo pet godina, Snežana je napravila impresivan repertoar koji se sastoji od 16 samostalnih ploča, 23 albuma, četiri kompilacije i 11 singlova, a surađivala je s mnoštvom cijenjenih izvođača kao što su Šaban Šaulić, Halid Bešlić. Šerif Konjević, Miroslav Ilić, Jašar Ahmedovski, Snežana Savić, Zorica Brunclik i mnogi drugi stvarajući nezaboravne duete.