Zorica Brunclik, poznata folk pjevačica, ponosna je majka četvero djece. Njenog prvorođenca Đorđa na svijet je dočekala u braku sa Zoranom Tutićem, vrsnim harmonikašem koji je vodio orkestar s kojim je tada surađivala. Unatoč svojoj averziji prema svjetlima reflektora, Đorđe Tutić je u sretnom braku već nevjerojatnih 14 godina i sada je roditelj pun dvoje djece.

Malo tko zna da je šogorica Zorice Brunclik, koja je inače supruga njenog sina Đorđa, poznata i iskusna voditeljica na Hype TV-u. Vanja Tutić je u iskrenom razgovoru iznio neke intrigantne spoznaje o popularnoj folk pjevačici. Jedna od tema koje je dotakla bio je prvi susret sa Zoricom Brunclik kao budućom svekrvom. Vanja je izrazila zabrinutost jer dotična žena posjeduje osobine dive. U trenutku kad je ušla u sobu, vrijeme kao da je stalo.

Preplavljena uzbuđenjem, Vanja je pružila ruku prema njoj, a njihov kratki susret ostavio je upečatljiv dojam. Vanja je s osmijehom na licu prepričala ovo iskustvo. Šogorica Zorice Brunclik pohvalno je govorila o svojoj svekrvi, samo je pohvalila i istaknula njezine najbolje osobine. Zoričina ljepota i toplina su neosporne, s tri njezine kćeri, osjećam se kao da sam zagrljena kao četvrta. Voditeljica je s gracioznošću i ljepotom istaknula dubok utjecaj životnih savjeta svoje svekrve Zorice, priznajući da bez njih ne bi postala osoba kakva je danas.

Zorica je, zajedno s mojom majkom, bila ključna u pružanju neprocjenjivih životnih savjeta, koji su odigrali značajnu ulogu u oblikovanju osobe kakva sam danas postala. Snaha Zorice Brunclik jako cijeni svoju svekrvu i supruga Kemiša, ističući njihovu neraskidivu vezu i stalno druženje, osim kada Kemiš ide u kupovinu, što je obaveza koju je folk pjevačica povjerila svom suprugu.

Voditeljica Hype televizije oduvijek je bila transparentna o brojnim mogućnostima u karijeri koje su joj na raspolaganju, što može zahvaliti svojoj vezi kao šogorici Zorice Brunclik.  Vanja je iskreno izjavila da nema smisla iznositi njezino olakšanje jer joj je ova situacija pružila brojne prilike i pokazala se dobrotvornom.

 


BONUS SADRŽAJ :

Na početku školovanja majka joj je strogo zabranila bilo kakav kontakt s ocem. Unatoč tom ograničenju, njezin je otac uporno pokušavao posjetiti svoju kćer, s ciljem da prkosi bivšoj ženi. Unatoč ovim izazovnim okolnostima, mlada djevojka uspjela je napredovati u akademskom pogledu i dosljedno je pokazivala ljubazna djela prema drugima.

Ove izvanredne osobine vrlo brzo su privukle pažnju renomiranog pjevača Bore Spužića Kvake. Preko njegove kćeri Zorice sklopilo je blisko prijateljstvo, a Bora Spužić Kvaka velikodušno joj je nudio pomoć oko školskih i domaćih zadaća. Kako bi njegovao njezin glazbeni talent, on vodi Zoricu na živahnu beogradsku glazbenu scenu, osiguravajući joj mjesto pjevačice u Plavoj zvezdi. Uprkos strasti prema muzici, Zorica uspeva da završi i Aranžersku školu i Ekonomski fakultet u Nišu. Nevjerojatno, u nježnoj dobi od 18 godina, ona postaje majka Maria, čiji je otac, nažalost, imao drugu zaručnicu i odlučio se odreći vlastitog djeteta.

Nakon susreta s virtuozom na usnoj harmonici Miroljubom Aranđelovićem Kemišem 1980. godine, putevi su im se spojili. Pet godina kasnije odlučili su se ujediniti u braku, ponudivši dugo očekivanu priliku za ljubav nakon raspada njezina prethodna dva braka, zbog kojih je bila obeshrabrena. Prije njihove veze već je rodila sina sa Zoranom Tutićem i kćer s Ljubom Kešeljom. Međutim, odlučio je ne prepoznati svoju kćer otkako je navršila šest godina i s njom nije komunicirao. Unatoč izazovima s kojima se suočavala u prošlosti, Zorica je s Kemišem otkrila pravu ljubav i doživjela neizmjernu radost. Zajedno su prebrodili turbulencije prethodnih poglavlja u njezinu životu. Zorica i Kemiš bili su blagoslovljeni kćerkicom Zlatom.

Kemiš je svojim prezimenom darovao sve Zoričine kćeri čiji su očevi poricali očinstvo. Dok ju je javnost kritizirala da je navodno poremetila Kemišev prijašnji brak s pjevačicom Vesnom Zmijanac, Zorica tvrdi da je njihova veza završila mnogo prije nego što je ona ušla u film. Nakon značajnog angažmana u Jugoslavenskoj ljevici (JUL), Zorica se suočila s medijskom cenzurom, a nakon toga je stavljena na crnu listu nakon 5. listopada 2000. Kao rezultat toga, poduzela je tužbe protiv raznih pojedinaca i medijskih organizacija. Zbog toga se našla u situaciji da su se njeni najbliži prijatelji udaljili od nje i izgubili vjeru u nju, zbog čega je napravila pauzu od dvije godine.

Godine 2010. gostovala je u drugoj sezoni showa “Farma”, gdje je njezina strastvena svađa s pjevačem Milošem Bojanićem izazvala pažnju kao i ostali sudionici. Osim toga, bila je i član žirija “Zvezda Granda”. Nakon toga, 2015. godine, ona i njen suprug su se pojavili u reality seriji “Parovi”. Zorica, poznata po svojim pjesmama s vrha top lista, ističe se svojom živopisnom ružičastom kosom i jedinstvenim smislom za modu. Šuška se da je njezina kći Zlata, uspješna modna dizajnerica, idejna tvorac njezinog osebujnog stila.