Folker Radiša Trajković Đani i Slađa Trajković nedavno su obilježili dolazak svoje unuke Nike u restoran u Breogradu. Slađa je po dolasku sve pozdravila sa osmehom i izrazila veliku zabrinutost za zdravlje i dobrobit svoje dece i porodice. “Osjećam se divno”, rekla je, “naša porodica raste s dodatkom nove djevojčice.”

 

 

Slađa je istakla da je dolazak devojčice poseban osećaj, iako već ima unuku od prvog sina koji živi dalje od njih. Takođe je istakla da je Đani smršavio. U posljednje vrijeme nemam puno vremena za druženje jer sam nečim zaokupljen. Što se tiče Đanijeve tvrdnje da se rekreira u dva ujutru, ne mogu je ni potvrditi ni demantovati. Đani je poznat po svom humoru, pa je teško reći da li je ozbiljan ili ne. Koliko ja znam, on bi u to vrijeme trebao raditi ili pjevati umjesto da se opušta. Slađa, koja se slučajno udala za Đanija kada su već dobili decu, takođe je izjavila da nije imala odgovarajuću venčanicu.

 

 

Opšte je poznato da Đanii voli da se šali sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, često na svoj račun ili, češće, na račun svoje supruge. Tokom jednog nastupa čak je uslikao gošću koja je imala tetovažu imena Slađana, datuma i znaka škorpije. Čim je shvatio potencijal za smeh među svojim pratiocima, napisao je duhovit natpis uz sliku na svom Instagram nalogu. Pevačica je primetila: “Konačno, prava tetovaža!” Publika je ovu dosjetku smatrala zabavnom, što je navelo neke da nagađaju da se Giani u stvari stavljao tintom. Međutim, na kraju je postalo jasno da ruka na fotografiji nije njegova.