Ognjen Amidžić, voditelj popularne emisije “Amidži šou” sinoć je u goste ugostio pjevačicu Daru Bubamaru, gdje su razgovarali o skandalu oko Slobe Radovanovića. Nastavila je raspravljati o širokom rasponu tema. Nakon inicijalne objave pjesme, kod nekoga se javila želja za njom. Godine 2021. Marina Tucaković me pozvala da poslušam pjesmu, uvjeravajući me da će mi donijeti veliku radost.

 

  • Bio sam ispunjen iščekivanjem i nastavio sam snimati pjesmu, koja je imala poseban značaj jer me podsjetila na mog pokojnog oca. Nisam ni slutio da će ovo biti i posljednja skladba Marine Tucaković. Prošlo je neko vrijeme, a pjesma je dospjela u ruke autora, koji su je odsvirali Slobi. Imao je priliku poslušati moju snimku na kojoj se čuo i moj i glas Željka Nikolića. Slobi je čak išao kod Cece i Tanje Savić da im predloži duet, ali su one, nažalost, odbile. Začudo, nitko mi se nije obratio niti me obavijestio o ovom razvoju događaja, iako sam znao da je pjesma otkupljena. Nakon što sam svjedočio Slobinoj televizijskoj tvrdnji da je Marina skladala pjesmu za njega, odmah me uhvatio osjećaj nepravde. Uostalom, to je bila naša pjesma, a ipak se nitko nije udostojio doći do nas.

Ja sam Slobu podržavao i stajao na njegovoj strani, pa je čudno kako je Rale mogao prodati pjesmu bez obzira na moralne posljedice. Sada, kad su sudski postupci i kaznene prijave u tijeku, vidjet ćemo konačno što će se dalje odvijati. Sloba me je htio iskoristiti kao marketinški alat, a sada će se suočiti s posljedicama svojih postupaka. Što se svega ostalog tiče, pjevačica je sve vrijeme ostala brutalno iskrena.

 

  • Ovo otkriće šokiralo je sve i dovelo do početka reklama. Dara je nakon toga postala intrigantna tema za fotografe prisutne na reviji. Brzim pokretom skočila je sa sofe i smjestila se iza njega, zauzevši čučnuti položaj dok je kopala po torbici. Dara je krenula uzimati svoj telefon i marljivo odgovarati na brojne poruke koje je primila, što je vidljivo iz znatiželjnih pogleda upućenih njoj prethodne noći. Kako je nosila zadovoljan osmijeh dok je tipkala, moglo bi se pretpostaviti da joj je možda i mladić slao nježne poruke. Ne mogavši ​​izdržati čekanje do završetka emisije, pjevačica se odmah javila na svoj mobilni uređaj. Strogo je zabranjeno preuzimanje bilo kojeg dijela ili cjeline tekstualnog sadržaja i/ili vizualnog/audio materijala bez odgovarajuće naznake i reference na izvor i autora.

Ovo pridržavanje smjernica navedenih u uvjetima korištenja WMG-a i propisa propisanih Zakonom o javnom informiranju i medijima mora se održati. Dara Bubamara, poznata pop-folk pjevačica podrijetlom iz Srbije, ističe se kao ikonska figura na području balkanske glazbe. Rođena 21. svibnja 1976. u Novom Sadu, Srbija, Dara je osvojila publiku svojom magnetskom pojavom, dinamičnom scenskom pojavom i osebujnim vokalnim umijećem.

 

  • Njezin izuzetan talent zaradio joj je ogromno divljenje i poštovanje u regionalnoj glazbenoj industriji. Početkom devedesetih, Dara je krenula na svoje glazbeno putovanje, debitirajući sa svojim inauguracijskim albumom “Dara” 1994. Od tada krasi balkansku pop-folk scenu s mnoštvom albuma, singlova i pjesama koje su bile na vrhu ljestvica koje su postale sastavni dio žanra. Među njezinim zapaženim hitovima su poznate pjesme poput “Kraj i pača”, “Dodirni me”, “Balkanac” i brojne druge. Darin jedinstveni smisao za modu i zadivljujuća scenska karizma učinili su je prepoznatljivom figurom. Posjetitelji njezinih koncerata mogu očekivati ​​dinamične nastupe, privlačno odijevanje i zanimljive interakcije s publikom.

Nadalje, Dara često udružuje snage s drugim poznatim umjetnicima u balkanskoj regiji, proširujući svoj doseg i utjecaj na obožavatelje. Osim uspješne glazbene karijere, Dara Bubamara nerijetko je bila u središtu medijske pozornosti i fascinacije javnosti po pitanju svog osobnog života.

 

  • Mediji su se često fokusirali na njezinu ljubavnu vezu s nogometašem Milanom Kesićem, koja je na kraju dovela do njihovog braka, kao i razne druge aspekte njezinog privatnog života. Darina reputacija nadilazi njezina profesionalna postignuća; također je prepoznata po svojim filantropskim naporima i predanosti dobrotvornim nastojanjima. Njezin angažman obuhvaća širok raspon humanitarnih organizacija, gdje je aktivno pridonijela pružanju pomoći i podrške onima koji se suočavaju s nevoljama. Dara Bubamara i dalje je obožavana i poznata na Balkanu zbog svog izuzetnog talenta, bezgranične energije i zadivljujuće karizme. Njezina velika baza obožavatelja ostaje vjerna, svim srcem podržavajući njezina nastojanja.