Marina Živković, pevačica koja je bila izuzetno popularna tokom devedesetih, donela je odluku da prekine svoju muzičku karijeru nakon snimanja pet muzičkih albuma. Nekadašnja zvezda estrade sada je posvećena drugačijem životnom putu.Marina se, prema širem spektru spekulacija, okrenula šamanizmu i bijeloj magiji. Postala je zaljubljenik u šamanizam, živeći svoj život u skladu s dušom. Iako su kružile glasine o tome da je promenila religiju i ime te da sada nosi ime “Maha Mantra” (Velika Mantra), Marina nije direktno potvrdila ni demantovala ove tvrdnje.

U jednom intervjuu iz 2018. godine, Marina je izjavila da nije postala beli mađioničar, dodajući šalu da je sve oko nje belo. Ipak, naglasila je svoju ljubav prema šamanizmu i životu sa dušom.Marina je podelila da je njen stan uređen po principima feng šuija, sa oltarom koji je izradila njena sestra Ljiljana, majstorica feng šuija. Takođe je istakla da čita duše ljudi, tvrdeći da je dovoljno pogledati ih u oči i dopustiti da energija “radi”. Prikazala je stolicu na kojoj su sedeli ljudi koji su dolazili kod nje na terapiju, objašnjavajući kako im je to pomoglo.

Marina je dodala da živi ispunjen život kao žena, umetnica i stvaralac. Pored toga, aktivno se bavi proizvodnjom organskih krema protiv celulita od prirodnih sastojaka zajedno sa svojim prijateljima i sestrama.

Dakle, iako je Marina Živković prešla sa estradnog vrha na potpuno drugačiji životni put, i dalje ostaje posvećena novim interesovanjima, uključujući šamanizam i proizvodnju prirodnih proizvoda.Nakon odlaska sa muzičke scene, Marina je upisala razne obuke, stekla dodatne titule, ali je i dalje aktivna u praktikovanju šamanizma.