Mirko Šijan, koji je poznat ne samo po izdanju proslavljene folk pevačice Goce Božinovske, već i po savezu sa Bojanom Rodić, privukao je veliku pažnju javnosti. Bojana Rodić, koja je slučajno Bogdanin brat, već je u srpskim medijima prozvana srpskom Kardašijankom. Odavajući počast svom ocu Zoranu, Mirko je doneo odluku da podari svog prvenca sa istim imenom. Zoran je još 1990-ih vladao impozantnim prisustvom, unoseći strah u srca onih koji su kročili užurbanim beogradskim ulicama.

U ovom burnom periodu Zoran se našao u centru pažnje, zaokupljajući pažnju medija zbog svoje veze sa jednom renomiranom pevačicom. Međutim, njihova nekada zadivljujuća ljubavna priča na kraju je završila kada je Zoran doneo težak izbor da napusti Gocu, svoju nekadašnju vatru, u korist njene od poverenja i komšinice Gorane. Zoranov život se preokrenuo kada se oženio Goranom, i zajedno su na svijet dočekali sina. Nažalost, njihova sreća se naglo srušila kada je Zoranu naglo oduzet život dok je čekao u autu na semaforu, željno iščekujući zeleno svetlo.

Ovaj razorni incident dogodio se samo tri sedmice nakon rođenja njihovog sina. Osvrćući se na 1996. godinu, Zoran je ranije prekinuo vezu sa Gocom, majkom njegovo dvoje dece Zorane i Mirka. Ubrzo nakon njihovog razlaza, Zoran je utehu našao u novoj vezi sa Goranom, za kojeg se tri godine kasnije i oženio.

Međutim, njihova radost je bila kratkog daha jer se ponovo dogodila tragedija koja je Zorana surovo otela od njegovih najmilijih. Uprkos slomljenom srcu, Zoranov najmlađi sin Vukašin našao se očevim stopama. Pre nekoliko godina našao se u situaciji da je zajedno sa svoja dva saputnika uhapšen zbog umešanosti u pucnjavu koja se dogodila na Novom Beogradu.