Sve dobro je izgubljeno otkako se moja mama razboljela i više nije mogla sudjelovati u tim pripremama za blagdane,s nama je podijelio ovaj poznati voditelj. “Elitni” voditelj Milan Milošević poznat je po iskrenosti i britkom jeziku, a govori što mu padne na pamet. Prema njegovim riječima, ovaj mu je Uskrs bio posebno težak jer mu je majka bolesna. 

  • Nažalost, i sama farbam jaja za Uskrs već nekoliko godina i da budem iskrena, više nije isto kao prije… otkad mi se mama razboljela i ne mogu više sudjelovati u tim blagdanskim pripremama, sva ljepota je otišao. Nemam nikakva ekstremna uvjerenja o bilo kojem svetom danu, uključujući i Veliki petak. Postim dugi niz godina. Nakon Božića slijedi Veliki petak, jedan od dva dana u godini koji postim i uvijek ću postiti.

Što se običaja tiče, koliko god se ja trudio da ih se držim, svi su pošteno nestali zadnjih godina – kaže voditelj. Po dugogodišnjoj tradiciji Uskrsno jutro dočekao je uz prvu jutarnju kavu s mamom. – Zbog posla i obaveza često nisam mogao biti s njom, ali najvažnije blagdane i svete dane provodio sam s njom i uživao – priznao je voditelj koji se potom prisjetio djetinjstva.

– Volio sam se boriti kad sam bio mlađi, a da budem iskren, nisam imao sreće s pobjedama jer sam kući uvijek dolazio s polukuhanim jajima. Nikad nisam mogao razumjeti te dečke i klince s ulice koji su imali najveću moć i uvijek sve pobjeđivali. Ne znam ni zube stisnuti da osjetim koje je jaje bolje, ali iskreno kako vrijeme prolazi sve se manje mučim s Uskrsom jer baš i nemam s kim jer vremena više nisu ista. Ipak, bitni su mu bili uskrsni ukrasi pa se potrudio.

– Od trenutka kada sam uselila u kuću jako sam se trudila da posebnim dekoracijama uljepšam najveće blagdane, pa tako i Uskrs. Iz godine u godinu dodajem ukrase i detalje, ali dok god je mama zdrava i možemo sjesti i veselo slaviti, čak i ako je sto prazan i nema ukrasa, ja ipak mijenjam stvari – ispričao je Milan Milosevich za Pink. Milan Milošević je srpski novinar i televizijski voditelj. Afirmaciju je stekao sudjelovanjem u prvoj sezoni reality showa Suradnja.

  • Rođen 1. travnja 1977. godine u Sremskoj Mitrovici. Živi i radi u Beogradu. Prije nego što je počeo raditi kao reporter, radio je kao konobar. Novinarsku karijeru započeo je na TV “Jesenjin”. Nakon toga radio je u tiskanim i elektroničkim medijima. U rujnu 2017. postao je sudionik reality showa “Suradnici”. Ustrajao je do kraja i po ocjeni publike završio na 11. mjestu. Od 2018. do 2023. godine radio je na televiziji “Pink”.

Vodio je emisije “Nominacije”, “Suđenje Milanu Miloševiću”, “Pitanja publike”, “Gledaj snimak” i druge emisije. Nekoliko mjeseci 2023. godine radio je na TV stanici “Hype”. Milan Milošević je rođen 1977. godine u Sremskoj Mitrovici. U Zadruzi je pričao o svom teškom djetinjstvu i kroz što su on i njegova majka prošli zbog oca. Naime, prije udaje za oca, udala se i njegova majka i rodila sina Nenada. Četiri tjedna nakon što se Nenad rodio, njen prvi muž je ubijen, a kasnije se preudala za Milanova oca.