Prema pisanju raznih medija, spekulisalo se da bi Saša Žika Jakšić i Tijana Mijailović u bliskoj budućnosti mogli da uđu u romantičnu vezu. Ipak, čini se da se Tijana suočava sa određenim izazovima u privatnom životu, posebno sa bivšim suprugom, koji je, zauzvrat, niko drugi do proslavljeni bivši fudbaler Nikola Mijailović.

Bivši čelnik Crvene zvezde je, tokom zajedničkog druženja kao par, odlučio da svojoj bivšoj supružnici kupi raskošan stan u prestižnom naselju Dedinje, u znak braka, tokom kojeg su u svoje živote uveli i dete. I pored toga što je imovina upisana na njeno ime, čini se da bivša sportistkinja ne voli česte posete producenta Granda Tijani.

Nikola je užem krugu prijatelja izrazio kajanje zbog svoje impulzivne odluke da Tijani kupi stan u strasnoj fazi njihove veze. Nije ni očekivao da će se na kraju razvesti, a sada se osjeća nepravedno na meti dok ljudi slobodno razgovaraju o novopronađenoj sreći njegove bivše supruge s čovjekom uključenim u industriju zabave. Iako odlučuje da se ne miješa u njene poslove, ideja o ulasku u drugi brak ga uznemiruje. Postaje očigledno da on još uvijek gaji emocije prema njoj i da mu smetaju različiti aspekti njihove prošlosti. Iako postavlja fasadu ravnodušnosti, duboko u sebi, to ga duboko pogađa. Nadalje, prezire činjenicu da njegovi prijatelji o njemu ogovaraju iza leđa. Svaki šapat i glasina u gradu dopire do njegovih ušiju, pojačavajući njegovu nevolju – kako je otkrio bliski prijatelj sportiste.

Uprkos prisustvu ovog problema, Žika i njegova voljena ostaju neometani i nastavljaju da uživaju u njihovoj naklonosti. Oni uživaju u zajedničkim izlascima, upuštajući se u ugodne aktivnosti, pa čak i upuštaju se u uzbudljive avanture kako bi istražili nova mjesta.