Poznata po svojoj stručnosti u astrologiji i liječenju, Evgenia Yuvashevna Davitashvili, ili Juna kako su je obično zvali, nije bila samo nadarena praktičarka, već i nadarena spisateljica. Kao cijenjena predsjednica “Međunarodne akademije alternativnih znanosti”, Juna je svoj život posvetila služenju javnosti.

Pojedinci diljem svijeta tražili su njezino astrološko vodstvo jer je posjedovala izvanrednu sposobnost pružanja dubokih uvida. Iako je Juna preminula 2015., njezine riječi i dalje inspiriraju i odjekuju među ljudima. Konkretno, identificirala je tri horoskopska znaka koji posjeduju izvanredne kvalitete i potencijal da upregnu svoju bezgraničnu maštu kako bi postigli veličinu. Ako ste zaintrigirani idejom da je naša sudbina isprepletena sa zvijezdama, ovaj je članak skrojen za vas. Možda ćete otkriti da pripadate jednom od ovih izuzetnih znakova.

Ovan : Životi onih koji su rođeni u horoskopskom znaku Ovan mogu se usporediti s uzbudljivom vožnjom toboganom, zahvaljujući njihovoj posebnoj osobnosti. Kao što je pronicljivo istaknula June, osobe u znaku Ovna posjeduju određene karakteristike, kao što je jaka sklonost trenutnom zadovoljenju, često ne uzimajući u obzir praktičnost. Međutim, unatoč konvergenciji različitih čimbenika, još uvijek se mogu postići usporedivi rezultati. Ono što Ovna doista razlikuje od ostalih je njihovo nepokolebljivo prihvaćanje bilo kakvog ishoda i spremnost na žrtvovanje kako bi postigli uspjeh. Ovnovi su poznati po poštenju i iskrenosti, neprestano tražeći nove i inovativne načine da se izraze.

Lav : S inherentnom sklonošću prema agresiji i destrukciji, lav utjelovljuje bit predatora. Ipak, posjeduje izvanrednu vještinu u vještini uhođenja i lova na svoj plijen. Ako ste ikada imali zadovoljstvo susresti Lava, nedvojbeno biste prepoznali njihovu stratešku snagu i nepokolebljivo strpljenje da iskoriste savršen trenutak za napad. June je primijetila da je njihova sposobnost podnošenja strpljenja često zadivljujuća, budući da mogu ustrajati godinama dok zadržavaju snažnu svijest o tome kada treba osloboditi svoju energiju, izvršiti niz proračunatih manevara i na kraju požnjeti nagrade koje s pravom zaslužuju. Čak i suočeni s porazom, Lavovi odbijaju odustati od svoje nade. Umjesto toga, ponovno se okupljaju i smišljaju novi plan kako bi osigurali svoj opstanak. Lavova izvanredna sposobnost samoupravljanja doista zaslužuje divljenje.

Ribe : koje su vrsta vodenih stvorenja, kralješnjaci su koji su hladnokrvni i posjeduju škrge za izvlačenje kisika iz vode. Dolaze u različitim veličinama, oblicima i bojama i mogu se pronaći u gotovo svim vrstama vodenih staništa, od slatkovodnih potoka i rijeka do morskih oceana. Kroz povijest, riba je služila kao značajan izvor hrane za ljude i nastavlja igrati ključnu ulogu u globalnom ekosustavu, kao iu različitim kulturnim običajima. Jun je čvrsto vjerovao da se astrološki znak Riba često podcjenjuje, unatoč tome što posjeduje brojne kvalitete vrijedne divljenja. Dok se osobe rođene u ovom znaku u početku mogu činiti introvertiranima, posjeduju iznimnu sposobnost da se bez napora prilagode novom okruženju i izazovima.

Radije izbjegavaju sukobe, posvećuju se svojim ciljevima i dosljedno ih teže postići. Iako se osobe Ribe mogu činiti rezerviranima i nekomunikativnima, njihovi umovi su stalno aktivni. Kada se suoče sa zbunjenošću ili izolacijom, pomno analiziraju svaki detalj i preuzimaju kontrolu nad situacijom. Sposobnost razmišljanja izvan okvira kada je u pitanju stvaranje prihoda ključna je karakteristika Riba, koja ih izdvaja od ostalih. Njihova snalažljivost i sposobnost za nekonvencionalne metode čine ih vrlo vrijednima. Ribe dosljedno pokazuju svoju sposobnost da ostanu pribrane i staložene, čak i kad se suoče s nedaćama, uvijek se doimajući se kao da su korak ispred.