Nakon 42.godine braka , došlo je do razvoda između Danice i Lazara Ristovskog. Nakon njihovog razvoda , pojavile su se brojne glasine i spekulacije o novom romantičnom partneru potonjeg. Ljudi su bili znatiželjni o razlozima razdvajanja, a mnogi su nagađali da je umiješana treća strana. Nedavno su se ove glasine ponovo pojavile. Lazar Ristovski priznao je da se tek nakon razvoda zaljubio u mlađu ženu.

 

 

Ova nova veza sa Anicom Lazić sada je postala predmet velikog interesovanja javnosti. Kada je Lazar Ristovski na Instagramu postavio fotografiju sa svojom novom devojkom Anicom Lazić, internet je bio u plamenu. U intervjuu za lokalne medije, glumac je izrazio zadovoljstvo novom vezom. Međutim, postoji značajan jaz u godinama između para, koji iznosi trideset devet godina. Ova razlika u godinama učinila ih je predmetom mnogih komentara i zapažanja. Ni glumica Ljiljana Blagojević nije odoljela da ne prokomentariše ovu temu. Glumica Anica Lazić Ljilajna imala je jednu primedbu na jučerašnju viralnu fotografiju na kojoj su glumac Lazar Ristovski i njegova partnerka.

 

 

 

Ljiljana Blagojević je izjavila da, po njenom mišljenju, osoba na fotografiji nije nastupala, već jednostavno uživala.Naime, Lazar Ristovski, istaknuta javna ličnost, otkrio je u nedavnom intervjuu za magazin “Glorija” da će se on i njegova supruga Danica razvesti nakon braka koji je trajao više od četiri decenije. Ristovski je objasnio da je odluka doneta u interesu pravičnosti i zdravlja. Objasnio je da su u posljednje vrijeme gledali jedno na drugo očima u kojima više nema strasti, entuzijazma i ljubavi koje su nekada dijelili. Ristovski je priznao da do ove odluke nije bilo lako.