Govoreći o Slavku Štimcu, on je jugoslovenski i srpski filmski i televizijski glumac poznat po ulogama u filmovima i serijama “Sećaš li se Doli Bel”, “Ko to tamo peva”, “Varlijvo leto `68”, “Salaš u Malom Ritu” Oženjen je slikarkom i scenografkinjom Vesnom Golubović i ima sina Vida. Živi i radi u Beogradu.

 

Bivša devojka Slavica Kostimaka, dugogodišnjeg ludo zaljubljenog glumca do nekoliko dana Javnost je donedavno imala odgovor, uglavnom zato što je popularni pozorišni umetnik vešto skrivao svoju intimu. Međutim, javnost je nedavno naletela na ovu informaciju, ni manje ni više nego Slavkov kolega Ivan Jevtović. U emisiji Vesne Dedić “Balkansko ulicom”, seća se svog detinjstva i trenutka kada je odlučio da pobegne od kuće.Isti dan je upoznao Štimarka, koga je kasnije upoznao sa svojom devojkom.

 

“Prvi put sam od kuće pobegao sa šest godina posle svađe sa bratom. Jednom ću sigurno da snimim film o tome. Sa Novog Beograda sam peške stigao na drugi kraj grada, do Kalenić pijace, gde su stanovali baba i deda, taj deo mi je bio poznat. A onda sam krenuo nazad, ali nisam želeo da se vratim kući, već da život nastavim samostalno. Na Terazijama sam sreo Slavka Štimca, koji je primetio da lutam, pomislio je da sam još jedan mali “ganci” i pitao me je da li hoću da idem sa njim nešto da pojedemo. Budući da mi je bio idol pristao sam na to. Pre nego što smo seli u taksi napomenuo mi je da ćemo samo nakratko da svratimo kod njega i njegove devojke. Pokucao je na vrata, otvorilo je strašilo, tačnije neka žena sa raščupanom kosom preko lica…”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here