Sada već prozvan i kao profesionalni boksač, Veljko, sin jedne od najpopularnijih pjevačica u Srbiji, Cece Ražnatović, izazvao je određenu količinu zabrinutosti među svojim navijačima i obožavateljima nakon nedavnog meča. Slučajno se to poklopilo s rođendanom njegove supruge Bogdane, što je tom događaju dalo još jedan značaj. Veljko je, nažalost, naišao na jakog protivnika i nije uspio izboriti pobjedu, a u obraćanju nakon meča, oglasio se na Instagramu, te je tada podijelio i fotografiju gdje su vidljive povrede na njegovom licu.

U areni sam izašao kao pobjednik, unatoč podijeljenoj presudi sudaca. Bitka se pokazala kao težak izazov, ali moram odati priznanje svom protivniku koji dolazi iz Armenije. Ovo iskustvo je doista izvanredno i izražavam svoju zahvalnost višoj sili. Nastavimo sada, vođeni božanskim planom. Srdačne pozdrave uputio je Veljko stojeći uz suprugu Bogdanu, koja je baš tog dana slavila rođendan.

Štoviše, Bogdanu je Veljko nedavno obradovao na njen rođendan u javnom iskazivanju ljubavi putem društvenih mreža. Izrazio je svoju ljubav prema njoj na Instagramu, nazivajući je “majkom tigrova” u iskrenoj objavi. Podsjetimo, obitelj Ražnatović s nestrpljenjem iščekuje dolazak na svijet trećeg sina Ilijana koji će im donijeti veliku sreću, pokazuju i njihove oduševljene objave na društvenim mrežama.

Evidentno je da je Veljko čvrsto poručio svoju nepokolebljivu predanost boksačkoj karijeri, što je pokazao i njegov nedavni meč u Banja Luci, BiH. Dvorana “Obilićevo” u Banjoj Luci proteklog je mjeseca bila prepuna u žestokom okršaju Slavije i Radničkog iz Beograda, a sve oči bile su uprte u Veljka Ražnatovića koji se trijumfalno vraćao u ring i izlazio kao pobjednik. Prije izvjesnog perioda postalo je jasno da se Ražnatović predano posvetio svojoj boksačkoj karijeri, što je rezultiralo njegovom šesnaestom pobjedom u karijeri. No, način na koji je dobio ovaj meč potaknuo je mnoge da ponovno ismijavaju Srbina zbog njegovog stila boksanja.

U svom sljedećem dvoboju suočio se s poljskim boksačem Piotrom Budziszewskim, meč koji je pokazao više amaterskih elemenata nego profesionalnog boksa. Video koji kruži društvenim mrežama dočarava suštinu ovog susreta. U trećoj rundi Ražnatović je osigurao pobjedu zadavši nokautirajući udarac svom poljskom protivniku. No, očekivano, pojavili su se komentari koji upućuju na to da je ovaj meč srpskom boksaču možda unaprijed određen. Ovo nije prvi put da se Veljko susreće s ovakvim optužbama, a u prošlosti su se pojavili brojni tekstovi u kojima se insinuira da je njegova majka Ceca Ražnatović imala ulogu u manipuliranju njegovim borbama. No, mora se naglasiti da za ove optužbe nema valjanog opravdanja.

Po završetku mečs Ražnatović je iskazao nepokolebljivu predanost pobjedi, istaknuvši svoju potpunu dominaciju tijekom cijelog meča. Nakon što je izašao kao trijumf, Ražnatović je izrazio uvjerenje u svoju potpunu dominaciju od samog početka utakmice. Čvrsto je ustvrdio da njegov protivnik nije imao nikakve prilike. Vidjela se njegova nepokolebljiva odlučnost da ostvari pobjedu, posebno u Banjoj Luci, gdje uvijek nalazi poseban motiv. Uz ovakvu izvanrednu publiku, poraz jednostavno nije opcija. Događaj je bio pravi spektakl, a Ražnatović je obećao da će se potruditi da ponovno ima priliku nastupiti u Banjoj Luci. Naravno, odmah su se pojavila nagađanja da će Budziszewski na kraju doživjeti propast, baš kao i prethodni Ražnatovićevi protivnici. Bez oklijevanja nije gubio vrijeme najavljujući nadolazeću bitku i gorljivo je izrazio želju da se revanš ponovo održi u Banjoj Luci.