Brakovi u Holivudu nažalost vrlo rijetko opstaju, bilo zbog ljubomore partnera, pritiska javnosti ili nekih drugih razloga. Ipak, ima i onih koji nam potvrđuju da bajka može da traje i za cijeli život među zvijezdama.

Glumica Katherine Zita-Jones, koja trenutno ima 54 godine, proslavila je 23. godišnjicu braka sa suprugom Michaelom Douglasom, koji danas ima 79 godina. Zita-Jones je na Instagramu čestitala svom suprugu u emotivnoj objavi. Unatoč zabrinutosti javnosti zbog razlike u godinama, ovaj par iz Hollywooda pokazao je snagu i postojanost svoje ljubavi.

Glumica je na Instagramu podijelila niz fotografija sa svog vjenčanja, ali i drugih značajnih trenutaka zajedničkog života.

Na današnji dan obilježavamo 23 godine bračne sreće.

Zita-Jones, dobitnica Zlatne zvijezde medalje časti, izrazila je naklonost svom voljenom suprugu Michaelu, pa je čak otišla toliko daleko da je predvidjela da će on dobiti prestižnu Nobelovu nagradu za mir. Ove ljupke osjećaje Zita-Jones je upisala ispod fotografije.

Godine 2000. par se vjenčao u raskošnom hotelu ‘The Plaza’ u New Yorku, a njihova svadba smatrana je jednom od najraskošnijih. Izvješća sugeriraju da je procijenjena svota između 1,5 i 2 milijuna dolara potrošena na događaj.

Sam Douglas izjavio je da će njegovoj supruzi biti ispunjena svaka njezina želja, a čini se da je njezina želja bila vjenčanica koju je dizajnirao Christian Lacroix, ukrašena ručno ušivenim dijamantima i sastavljena od sjajnog satena.

Godine 1996. par se prvi put susreo na filmskom festivalu u Deauvilleu u Francuskoj, a predstavili su ga Antonio Banderas i Melanie Griffith, koji su u to vrijeme bili u vezi. Tijekom njihovog prvog susreta, glumac je izrazio namjeru da bude otac njezine djece, a prema izvješćima, Catherine se nije odmah zavolio.

Nakon samo godinu dana zaručili su se i uspjeli prebroditi sve poteškoće, uključujući i Douglasovu bitku s rakom. Njihova zajednica rezultirala je dvoje djece: Dilanom, koja sada ima 23 godine, i Karis, koja ima 20 godina.

Diandra Luker i Michael Douglas, poznati glumac, duboko su se zaljubili već pri prvom susretu. U roku od samo šest tjedana od početka veze, vjenčali su se. Šokantno, nakon 22 godine braka, par je odlučio raskinuti svoju zajednicu, a razlog za ovaj težak izbor ostaje nepoznat.

Michael Douglas i njegova sadašnja supruga Katherine Zita Jones žive u istoj kući kao i njegova bivša supruga, što je nekonvencionalan raspored. Kako javlja Bright Side, razlog ove odluke je otkriven. Michael i Diandra prvi put su se upoznali kada je on imao 32 godine, a ona 19-godišnja studentica. Nakon samo 6 tjedana udvaranja, vjenčali su se i ostali u braku 22 godine. Međutim, njihov brak završio je razvodom 2000. godine.

Prema uvjetima njihove nagodbe za razvod, vilu od 250 hektara morali su podijeliti između njih. Stoga su on i Diandra proveli pola godine boraveći u svom prebivalištu na Mallorci. Katherine, njegova sadašnja supruga, također je pristala živjeti tamo. U dogledno vrijeme, Michael je dobio dio imanja S’Estaca od svoje bivše partnerice.

Michael je priznao da se osjeća nelagodno zbog toga što dijeli dom s bivšom ženom. Tvrdi da je ta nelagoda trajala šest mjeseci, utječući na sve uključene. Unatoč nezadovoljstvu, glumac sam ne želi napustiti Majorku. Umjesto toga, on želi ostaviti otok svojim potomcima i njihovim potomcima. U međuvremenu, Katherine uživa u svom postojanju na otoku, posebno unutar granica vrta.

Nakon što su kupili dio imovine svoje bivše partnerice, Michael i Katherine nalaze se u puno sigurnijem financijskom položaju. Sada su postali jedini vlasnici kuće koju Michael smatra dijelom obiteljske ostavštine. Katherine je oduševljena njihovim novim domom, a Michaelova kći vješto govori španjolski, jezik koji tečno govori i Katrin. Nadalje, Katrin poznaje francuski i velški jezik.