Najskladniji par mlađe generacije definitvno se ne osvrće na okolna govorkanja…Iako su Nikolija Jovanović i Relja Popović već osam godina zajedno, imaju i dve ćerke, još uvek se nisu venčali. Prošle godine isplivale su neke priče da se svadba Nikolije i Relje planirau oktobru, ali u strogoj tajnosti. Međutim, nova Nikolijina objava na Instagramu sluti na…

  • Kako je ranije preneo Star, njih dvoje su krajem septembra prošle godine sa decom planirali da odu u Atinu na odmor kao i da se svadba Nikolije i Relje upravo tamo obavi.Međutim, njihov plan je bio da o tome ne govore nikom, samo kumovima, a Vesna Zmijanac saznala je šta planiraju, i to od starije unuke, koja već sve razume.

Ipak, nakon određenog perioda o ovome više nije bilo reči a sada vidimo i kako Nikolija funkcioniše potpuno sama dok je Relja na radnim zadacima i u svom studiu. Vreme za sebe iskoristila je najbolje moguće – trenirala je i to redovno kako bi za nastupe izgledala savršeno.

  • Ipak, Nikolijina objava sa jednog gostovanja začudila je mnoge budući da je pored svog imena napisala srceparajući tekst koji još uvek nije jasno na šta tačno aludira. Budući da je nasmejana, reklo bi se da je u odnosu Relje i Nikolije sve u redu.

Podsećanja radi, Nikolija je u potpuno neposrednom i spontanom razgovoru odgovarala je na zanimljiva pitanja preneo je Radio S3 u u video prilogu otkrila je kkavu je udaju zamišljala… Naime, dok je objašnjavala da je oduvek želela da se uda u širokim pantlonama, Nikolija je kroz smeh rekla da ne veruje da će se uopšte udati. Ceo razgovor pogledajte u Instagram prilogu.

BONUS TEKST

Nikolija Jovanović je popularna srpska pevačica, tekstopisacica, i modna dizajnerka, rođena 19. oktobra 1989. godine u Prištini, u tadašnjoj SR Srbiji, danas Kosovo i Metohija. Ona je članica poznate muzičke porodice Jovanović, kao ćerka pevača Vesne Zmijanac i pevača i kompozitora Zorana Jovanovića, poznatijeg kao Zmija.

Nikolija je stekla popularnost svojim pevačkim talentom i stilom, a takođe je poznata po svom autentičnom i prepoznatljivom modnom izrazu. Karijeru je započela u muzičkoj industriji, prvo kao koreografkinja, a kasnije kao pevačica. Njen muzički stil kombinuje elemente popa, densa i repa, a njene pesme često imaju zarazne refrene i modernu produkciju.

Jedan od njenih najpoznatijih singlova je pesma “Nema Limita”, koja je postigla veliki uspeh i osvojila brojne nagrade. Tokom svoje karijere, Nikolija je sarađivala sa mnogim poznatim muzičarima i producentima, kao što su Coby, Relja Popović i drugi.

Pored muzike, Nikolija se istakla i kao modna ikona. Ona je osnovala sopstvenu modnu liniju pod imenom “NKD”, koja je postala veoma popularna među mladima u regionu. Njen modni stil često je opisan kao hrabar, ekstravagantan i trendi, što je doprinelo njenom statusu ikone stila.

Nikolija je takođe poznata i po svom aktivnom prisustvu na društvenim mrežama, gde redovno deli svoje fotografije, snimke i detalje iz svog života sa svojim fanovima.

Iako je njena karijera obeležena brojnim uspesima, Nikolija je takođe prolazila kroz teške periode, uključujući i lične izazove. Ipak, ona je uspela da se izbori sa njima i nastavi da gradi svoju karijeru i živi život punim plućima.