U nedavnoj emisiji kao gost, trudna Virdžinija Mihajlović, kćerka legendarnog fudbalskog trenera Siniše Mihajlovića, obelodanila je srećnu vest da očekuje prinovu u porodici. Razdragana najavom dolaska novog člana, Virdžinija je otkrila da će se porodica Mihajlović proširiti za još jednog člana, ali je takođe podelila i informaciju o polu bebe. Saznajte više o tome u nastavku teksta.

  • Virdžinija je u emisiji saznala da će njen sin biti, a odlučila je da mu da ime po svom voljenom i nedavno preminulom ocu. Ova vest obradovala je mnoge koji su pažljivo pratili Sinišinu karijeru i njegov životni put do poslednjeg dana. Iako je Siniša napustio ovaj svet, njegova porodica i dalje ga se seća s ljubavlju i poštovanjem, čuvajući njegovu uspomenu na svaki mogući način.

Virdžinija je bila izuzetno bliska sa svojim ocem, kao i ostala deca iz porodice, a ovim gestom pokazala je koliko joj je značio i kakvo poštovanje gaji prema njemu. Podsećamo, Virdžinija se udala 17. juna prošle godine za italijanskog fudbalera Alesandra Voljaka, s kojim već ima jedno dete. Sada će njihova srećna porodica biti bogatija za još jednog člana, a ime novog naslednika biće Leone Siniša, kao trajna uspomena na Sinišin život i njegovo nasleđe.

Da podsetimo, slavni fudbaler i trener Siniša Mihajlović izgubio je bitku s teškom bolešću 16. decembra 2022. godine, ostavljajući duboku tugu kako u Srbiji, tako i u Italiji. Tokom svoje borbe s leukemijom, njegova porodica bila je njegova nepokolebljiva podrška, a najveću ljubav i podršku, pored dece, pružala mu je njegova supruga Arijana, koja nije odstupala ni na trenutak.

Da je mogla, Virdžinija bi rado darovala svaki trenutak svog života svome ocu, ali je sve što je mogla učiniti bilo da bude uz njega tokom teških i bolnih terapija. Sve što je želela bilo je da mu donese osmeh na lice, ljubav i utehu. I u tome su uspeli. Siniša je hrabro odolevao bolesti, a sve zahvaljujući ljubavi svoje porodice, posebno svoje supruge, koja je uvek bila tu da mu pruži podršku.

  • Iako su prošli kroz mnoge izazove, porodica Mihajlović opstala je, a trudna Virdžinija, svojim odabirom imena za sina, zauvek će čuvati uspomenu na svog dragog oca i dedu.

BONUS TEKST

Siniša Mihajlović, jedan od najpoznatijih srpskih fudbalskih trenera i bivši fudbaler, rođen je 20. februara 1969. godine u Vukovaru, tadašnjoj Socijalističkoj Federativnoj Republici Jugoslaviji. Kroz svoju karijeru, Mihajlović je postao poznat po svom izuzetnom fudbalskom talentu, oštrom karakteru i strastvenom pristupu igri.

Karijera Siniše Mihajlovića na fudbalskom terenu započela je u saradnji sa Crvenom zvezdom iz Beograda 1986. godine. Tokom svoje igračke karijere, Mihajlović je igrao na poziciji defanzivnog igrača, posebno se ističući kao član odbrane. Nakon uspešnih sezona u Crvenoj zvezdi, prešao je u Italijanski fudbalski klub Roma 1992. godine, gde je brzo stekao reputaciju izvanrednog igrača. U svojoj karijeri igrao je za nekoliko poznatih evropskih klubova, uključujući Lazio, Inter iz Milana i Sampdoriju.

Pored klupske karijere, Mihajlović je takođe bio ključni igrač u nacionalnom timu Jugoslavije i kasnije Srbije i Crne Gore. Svojim nastupima na terenu, Mihajlović je postao poznat po svojoj odlučnosti, snažnom udarcu i izvanrednoj taktičkoj inteligenciji.

Nakon završetka svoje igračke karijere, Mihajlović je prešao na trenersku stolicu. Počeo je kao pomoćni trener u Interu, a zatim je vodio nekoliko italijanskih klubova kao glavni trener, uključujući Bolognu, Fiorentinu i Sampdoriju. Postigao je značajan uspeh kao trener, posebno sa Sampdorijom, gde je ostvario dobre rezultate.

Međutim, Mihajlovićeva karijera nije bila bez izazova. Borio se s leukemijom, teškom bolešću krvi, koja je zahtevala hrabru borbu i dugotrajno lečenje. Ipak, Mihajlović je pokazao neverovatnu snagu i izdržljivost u suočavanju s ovom bolešću, što je oduševilo i inspirisalo mnoge ljude širom sveta.

Siniša Mihajlović ostaje ikona fudbala, kako zbog svojih izvanrednih sportskih dostignuća, tako i zbog svoje snage i hrabrosti u borbi s teškoćama. Njegov doprinos fudbalu, kako na terenu, tako i van njega, ostaje neizbrisiv i cenjen širom sveta.