Saša Kovačević je bezrezervna kada je riječ o privatnom životu, ne želeći tajiti detalje. Osjećaj duboke sreće prožima njegovu egzistenciju jer često ističe značaj svoje partnerice Zorane Tasovac koja je postala sastavni dio njegovog bića. Pjevač je otkrio da su se on i Zorana prvo povezali preko vrlo popularne društvene mreže Instagram. Vrijedi napomenuti da je Zorana ranije bila udata za Bogdana Srejovića.

Nakon međusobne povezanosti, naša interakcija dovela je do zanimljivih razgovora i na kraju, godinu dana kasnije, postali smo par. Njezin karakter doista obuhvaća iznimne osobine koje jako cijenim. Iz moje perspektive, ona blista kao jedna od najneobičnijih osoba koje sam ikad imao privilegiju susresti.

Tijekom iskrene rasprave, Saša je otvoreno izrazio svoje duboko divljenje Zoraninoj kćeri Iskri Srejović, prepoznavši njezin neizmjerni prosperitet i svim srcem je prigrlivši kao dio vlastite obitelji. Sašina duboka ljubav prema Iskri i Zorani potiče njegovu čežnju za budućnošću u kojoj on i njegova voljena mogu izgraditi vlastitu obitelj, ispunjavajući svoje najdublje želje.

Saša Kovačević doživio je ogromnu emotivnu patnju kada su njegovi roditelji donijeli tešku odluku da raskinu brak, razbivši tako njegovu nekad skladnu i uspješnu obitelj. Iako Saša Kovačević svoj privatni život voli držati u tajnosti, domaći su mediji prije pet godina ostali zatečeni kada je u javnost prostrujala vijest o razvodu njegovih roditelja, što je izazvalo veliku buru.

Nakon brojnih pokušaja sinova da poprave narušene odnose svojih roditelja, Milena i Dragan Kovačević naposljetku su raskinuli brak zbog višegodišnjih neriješenih sukoba. Zbog toga je njihova majka odlučila napustiti unajmljeni stan u Zemunu. Saša je, duboko pogođen raspadom obitelji, donio odluku da se o tome ne govori. Ipak, trudio se održati besprijekornu vezu sa Zoranom Tasovcem.