Porodica Ražnatović, zajedno sa Veljkovim prijateljima i obožavaocima, likovala je na poslednjem zvonu koje je označilo njegov trijumf. Veselo slavlje se nastavilo dugo u noć, uz smijeh, zagrljaje i riječi hvale koji su punili zrak. Njihov ponos na Veljkov uspjeh bio je nemjerljiv, a znali su da su se njegov trud i zalaganje isplatili.

Ova pobeda ne samo da je donela ogromnu sreću porodici Ražnatović, već je bila i dokaz Veljkove odlučnosti i upornosti. Bio je to trenutak koji će se zauvijek urezati u njihova sjećanja, simbol trijumfa unatoč svim izgledima. Porodica Ražnatović nije mogla biti više oduševljena i zahvalna na ovom nevjerovatnom postignuću, te su željno iščekivali svijetlu budućnost koja je pred Veljkom u bokserskoj karijeri.

Porodica Ražnatović je već nekoliko dana ispunjena radošću i uzbuđenjem. Razlog za njihovo oduševljenje je nedavni trijumf Veljka Ražnatovića u uzbudljivom boks meču. Ovaj značajan događaj odigrao se u slavnoj dvorani “Jass”, gdje se Veljko suočio sa svojim strašnim protivnikom, visoko kvalifikovanim kolumbijskim borcem po imenu Edwin Moskquer. Atmosfera je bila napeta jer je dvorana bila prepuna željnih gledalaca, koji su svi očekivali intenzivan obračun. Na početku utakmice tenzije su bile visoke, a ishod je djelovao neizvjesno.

Međutim, Veljkovo nepokolebljivo samopouzdanje i odlučnost nikada nije pokolebalo, čak ni kada je u trećoj rundi dobio snažan udarac Edvina. Uprkos ovom neuspehu, Veljko je ostao nepokolebljiv u potrazi za pobedom. Kako je meč odmicao, Veljkova vještina i agilnost postajali su sve očigledniji. Njegovi strateški potezi i munjevito brzi refleksi pokazali su njegovo majstorstvo u sportu. Publika je odjeknula ovacijama i aplauzom dok je Veljko u četvrtoj rundi zadao razarajući udarac Edwinu nokautom, osiguravši mu zasluženu pobjedu.