Milena Popović već izvesno vreme deli svoj život sa Igorom Jurićem, direktorom Centra za nestalu i zlostavljanu decu. Ova neočekivana vest o njihovoj ljubavnoj vezi iznenadila je gotovo sve, a njih dvoje su se upoznali tokom zajedničkog gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji. Ono što ih povezuje su tragedije kroz koje su oboje prošli, Igor nakon gubitka deteta, a Milena nakon gubitka supruga, a teški životni trenuci zbližili su ih do danas.Prošlo je... Milena Popović pred sam kraj godine objavila, javnost iznenađena

U njihovom domu, gde ljubav i podrška caruju, nedavno je obeležen Nikoljdan, a prema fotografijama koje su podeljene iz Mileninog doma, sve je spremno za doček Nove godine. Pored dekorisanog doma, na društvenim mrežama, gde je Milena aktivna, imali smo priliku videti i dirljivu novogodišnju čestitku koja je mnoge iznenadila, postavljajući pitanje kome je namenjena.

“Život je sad. Živite sad. Juče je prošlo, sutra ne znamo da li će doći”, napisala je Milena, ostavljajući mnoge da zastanu i razmisle. Ove reči “potpisuju” fotografiju na kojoj je prikazana kako uživa u trenutku. Karirani stolnjaci otkrivaju prijatan boemski ambijent, na stolu se nalazi osvežavajući napitak… Komentari na sliku sugerišu da Milena nikad bolje nije izgledala, te se nameće zaključak da ova slika prikazuje zaljubljenu, ostvarenu i zadovoljnu ženu.

Njena snažna poruka za kraj godine i početak nove jasno odražava filozofiju življenja u sadašnjem trenutku i uživanje u svakom momentu.Njena poruka na kraju godine i početku nove nosi snažan ton samopouzdanja i zahvalnosti, pružajući inspiraciju i podsećanje na važnost sadašnjeg trenutka.Te reči su “potpisane” fotografijom na kojoj je vidimo kako upravo živi ono što je poručila – uživa u trenutku.