Đorđe David, renomirani rock glazbenik i cijenjeni član žirija “Zvezda Granda”, jučer je u Sjevernoj Makedoniji doživio tešku saobraćajnu nesreću koja je rezultirala tragičnim gubitkom života. Nažalost, Đorđe se na autocesti sudario sa ženom, što je dovelo do njezine nesretne smrti. I dok je sam Đorđe u ovom mučnom incidentu zadobio samo lakše ozljede, trenutno mu je zabranjeno napustiti Makedoniju dok se ne okonča sudski postupak.

Nakon ovog razarajućeg incidenta, brojni suradnici i poznanici pokazali su iskrenu zabrinutost za Đorđa. Žarko Madžić, bivši sudionik “Zvezda Granda” i blizak prijatelj rock glazbenika, istaknuo je kako nakon nesreće nije uspio uspostaviti kontakt s njim. Madžić je istaknuo da Đorđe ne snosi nikakvu odgovornost za taj događaj i da nije imao nikakvu namjeru nauditi ozlijeđenoj ženi.

Kako javlja Grand, Žarko otkriva da je juče više puta pokušavao da ga dobije, ali da nije dobio odgovor. Na temelju svog razumijevanja karaktera i stasa pojedinca, Žarko nagađa da je osoba trenutno u potpunom poremećaju, s više osoba koje istovremeno pokušavaju stupiti u kontakt s njom. Ovaj izvještaj se odnosi na uznemirujući incident koji uključuje rock glazbenika.

U carstvu vožnje i redovitog kretanja kroz promet, nepredviđene okolnosti poput lošeg vremena ili drugih nepoznatih čimbenika mogu doći u obzir. Kao netko tko često izlazi na cestu, svjestan sam da u situacijama poput ove koja se dogodila Đorđu, vozač ne može odgovarati. Vrijedi napomenuti da Đorđe nije bio pod utjecajem alkohola niti bilo kakvih drugih supstanci, što je u skladu s njegovim uobičajenim ponašanjem. Opće je poznata njegova reputacija odgovornog vozača koji apstinira od alkohola. Prema mom razumijevanju njegovog iskaza i priopćenja Tužiteljstva, proizlazi da je on sudjelovao u naletu na pješakinju na autocesti, što ga oslobađa svake krivnje – izražava uvjerenje Madžić i nastavlja:

U ovom trenutku Đorđe snosi moralnu i emocionalnu odgovornost koja se ne može zanemariti. Iako je neporecivo da nije imao namjeru nauditi svojoj ženi, nesretna je stvarnost da se to dogodilo. S obzirom na moje znanje o njemu, siguran sam da će se neizmjerno boriti s težinom ove tragedije. Posljedice su ozbiljne; to je kao da stanete na psa bez brige, zanemarujući vrijednost ljudskog života. Kako će kroz to proći zna samo on. No, čvrsto vjerujem da će svoju energiju usmjeriti u svoje kandidate, nastavljajući s probama kao sredstvom za odvraćanje pažnje i pronalaženje utjehe. Ima pojedinaca koji ga jako cijene, cijene ga i poštuju, i pružit će mu svoju podršku kako bi mu pomogli da prebrodi ove izazovne trenutke.

Posjeduje unutarnju snagu i otpornost, sposoban je podnijeti sve što mu se nađe na putu. Ipak, siguran sam da će u trenucima samoće te proganjajuće misli i dalje postojati. Svaka osoba zdrave pameti i savjesti bila bi duboko pogođena i uznemirena takvom tragedijom; nitko ne može ostati nepropustan za utjecaj takvih događaja. Imam puno povjerenje u njegovu sposobnost da prevlada te izazove. Postoje pojedinci, poput mene, koji uistinu cijene svaki aspekt onoga što on jest i nastavit će ga podržavati tijekom ovog teškog vremena.