Unatoč financijskim poteškoćama i opterećenosti dugovima, sada već popularna ličnost Dalila Dragojević donijela je odluku da svoj 30. rođendan svečano obilježi na jednom beogradskom splavu. Nadalje, podigla je čašu i proslavila nedavno zaposlenje na “RedTV”, gdje će voditi emisiju.

Unatoč financijskim izazovima s kojima se trenutačno susreće, čini se kako Dalila nije štedjela kako bi proslava njezina rođendana bila nimalo spektakularna. Osim toga, njezin novi pothvat u televizijskoj industriji predstavlja novu priliku i novo poglavlje u njezinoj karijeri. Ipak, Dalila se nađe upletena u pravne probleme jer je njezina bivša tvrtka poduzela pravni postupak protiv nje. U tužbi se navodi da je davala štetne javne izjave i nije ispunila svoje ugovorne obveze s Hype televizijom, što je rezultiralo kršenjem ugovora.

U području prava pojavila se teška situacija koja zahtijeva minuciozno rješavanje unutar granica sudnice. Saša Mirković, kao zastupnik svoje bivše tvrtke, izričito izražava nezadovoljstvo Dalilinim angažmanom. Tvrdi da je Dalila prihvatila 15 unaprijed i kredit za kupnju vozila, ali nije ispunila obveze prema tvrtki. Ove izjave označavaju dubok sukob između dviju strana, što može dovesti do pravnih posljedica. Trenutno se Dalila suzdržala od objavljivanja ovih navoda, no vrlo je vjerojatno da će biti potrebno pravno rješenje. Afirmaciju javnosti stekla je sudjelovanjem u renomiranim televizijskim emisijama poput “Zadruge” i “Parova”.

Dalila je postala poznata i dobila značajnu medijsku pokrivenost svojim pojavljivanjem u raznim televizijskim programima. Njezino druženje s reality showovima postalo je sinonim za njezinu karijeru, a njezin privatni život neprestano plijeni pažnju medija i javnosti. Dalila je na početku u Zadrugu ušla sa bivšim suprugom Dejanom Dragojevićem. Međutim, samo nekoliko mjeseci nakon njezinog angažmana u showu, spetljala se s Filipom, poznatim kao Car, što je dovelo do prekida i pomirenja koje je uslijedilo na televiziji.

BONUS TEKST : Ko je Dalila Dragojević ?

Dalila Mujić, podrijetlom iz Beča, Austrija, rođena je 3. rujna 1993. Njezino bogato odrastanje sastojalo se od života u Beču do pete godine, gdje je njezina obitelj imala renomirani restoran u kojem su često gostovali popularni pjevači iz zemalja bivše Jugoslavije. Dalilin otac Huso i njena majka Emina prije razvoda bili su u braku petnaest godina. Nakon rastave, Dalila je živjela sa svojom majkom do početka studija, nakon čega se preselila kod oca u Bijeljinu, Republika Srpska, jer joj je to bilo zgodnije za školovanje. Tijekom svojih pojavljivanja u reality showovima, Dalila je otvoreno pričala o svojoj obiteljskoj dinamici,

koja je često postala tema interesa. Rado se prisjeća djetinjstva kao vremena ispunjenog srećom i dragim uspomenama. Otac ju je kao djevojčicu često pratio i ispunjavao svaku želju. Uz njihovo bogatstvo, Dalila nikad ništa nije poželjela.
U Beču se Dalilin otac Huso bavio ugostiteljstvom, uz njezina četiri strica koji su također tamo živjeli. Otkrila je da je njezin otac bio sklon alkoholu, kocki i svim aspektima koji uključuju noćni život. Međutim, tijekom njezine adolescencije dogodila se nagla transformacija. Njezin se otac razbolio, doživljavajući epizode povraćanja krvi, unatoč tome što liječnik nije pronašao temeljne zdravstvene probleme. U to vrijeme se okrenuo islamu, udubivši se u proučavanje Kur’ana i pridržavajući se načela vjere. Kao rezultat toga, Dalila je primijetila značajnu promjenu u njihovom odnosu, nedostajući toplom zagrljaju svog oca. Postao je žestoko zaštitnički nastrojen, želeći da njegova kći živi u skladu s islamskim učenjima.

Iako je Dalila poštivala svoj muslimanski identitet, također je žudjela za stilom života koji je sličniji njezinim prijateljima koji su odrasli u manje pobožnim kućanstvima. S očeve strane Dalila ima jednu polusestru i tri polubrata. Huso ima djecu iz prvog braka, ali sa suprugom Eminom ima samo jednu kćer Dalilu, koja mu je inače najmlađa. Dalila je, kao najmlađa i boraveći s ocem, uvijek osjećala da je on pažljiviji na svaki njezin pokret. Osnovno obrazovanje završila je u Tuzli dok je živjela s majkom, a kasnije je završila srednju školu u Sarajevu. Dalila je donijela odluku da se dodatno obrazuje upisom na privatni fakultet u Bijeljini. To ju je navelo da se preseli kod oca, koji živi u blizini Bijeljine. Po povratku u Bosnu i Hercegovinu, njen otac je otvorio trgovinu u kojoj je Dalila počela raditi kao tinejdžerka. To joj je omogućilo da razvije snažnu radnu etiku u mladosti, postane samodostatna i zaradi vlastiti prihod.