Darko Lazić neustrašivo je pričao o svojim iskustvima s raznim drogama, financijskim teretima koje je imao, ali i prošlim brakovima s Anom Sević i Marinom Gagić. Darko nije gubio vrijeme na ispovijed kada su ga ispitivali o drogama s kojima je eksperimentirao. Darko je priznao: “Bavio sam se kokainom, ali to je bilo prije mnogo godina. Kad mlad uđeš u svijet slave i bogatstva, novac lako dolazi. Svi ti plješću, pa počneš izlaziti i živjeti raskošnim životom. To je nemoguće za nekoga tko postigne uspjeh i slavu u mladosti da ne dopusti da mu se to dogodi i meni.

  • Ljudi te tapšu po ramenu. Hoćeš auto? Možeš platiti kasnije? Naravno, možeš platiti na rate nagomilati se i shvatiti da nije tako glamurozno kao što se činilo. Darko je ponosno objavio kako je uspješno raščistio sve svoje dugove, pa čak i zelenaše koji su mu često bili zajmodavci. – Bez dugova sam! Sada mogu slobodno da plovim kroz život, a da niko ne tvrdi da sam im dužan – uzviknuo je Darko. S krajnjim poštenjem pobrinuo se da zelenašima i svima ostalima vrati sve što je dugovao. Uz priču o svojim porocima, Lazić je iznio i svoja razmišljanja o prošlim brakovima. Izrazio je namjeru da nastupi na vjenčanju Ane i Marine, rasvijetlivši odnos sa svakom od njih. Ana, kao njegova prva ozbiljna partnerica, imala je posebno mjesto u njegovom srcu zbog zajedničkog iskustva roditeljstva. Unatoč izazovima s kojima su se suočavali, Lazić je priznao da je njihova nezrelost odigrala ulogu u zaoštravanju njihove veze.

Međutim, naglasio je pozitivne aspekte njihove trenutne dinamike, opisujući njihovu vezu kao vezu između braće i sestara. Lazić je pohvalno govorio i o Aninom suprugu Danijelu, izrazivši zahvalnost na njegovoj ulozi u životu njihovog djeteta. Govoreći o drugoj bivšoj supruzi Marini, s kojom ima sina Alekseja, Lazić nije ulazio u detalje. “Naši životi se vrte oko Alekseja, od svakodnevnih obaveza do komunikacije. Marina i ja imamo svoje odvojene živote, ali na kraju će se sve uskladiti.

  • To je ono u što vjerujem”, izjavila je pjevačica. Milena je dodala da, sudeći po njegovom iskazu, zaključuje da je s Anom u boljim odnosima. Kako vrijeme prolazi, Ana je sve zrelija i ozbiljnija. Suočavala se s izazovima i svladavala ih, što ju je oblikovalo u osobu kakva je danas. Bilo bi mi neizmjerno drago kada bi Marina pronašla pravu sreću u svom životu. Bila bi mi čast nastupiti na Marininom vjenčanju i pjesmom proslaviti njen poseban dan. Talentirani pjevač Darko Lazić, porijeklom iz Sremskog okruga u Srbiji, pobjednik je četvrte sezone renomiranog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Rođen 13. listopada 1991. u općini Pećinci, Darko sada živi i nastavlja svoju karijeru u živopisnom Beogradu. Darko Lazić je sa “Zvezdama Granda” krenuo na svoj put 2008. godine. Kroz zanosne izvedbe pjesama poput “Ti si žena koju ludo volim”, “Sumorno jutro”, “Ljepote grada”, “Otvori mi vrata” i ” Put me zove“, brzo je zaokupio pažnju publike.

Do sredine 2009. godine Darko je stigao do finala natjecanja, održanog u beogradskoj Areni, gdje je zadivio oko 15.000 gledatelja. Sa impresivnih 393.651 SMS glasova, Darko je postao pobjednička zvijezda “Granda”. Za nagradu je dobio ne samo priliku da snimi album, već i namješten stan u Beogradu, putovanje za dvoje na Kubu i izuzetan nakit. Darko je bez odlaganja prionuo na svoj debitantski album “Brate moj” na kojem se nalazi naslovna pjesma, ali i zadivljujuće pjesme poput “Idi drugome”, “Srce od silikona” i “Korak do sna”. Godine 2010. Darko je pokazao svoj talent na III Axal Grand Festivalu, izvodeći očaravajuću izvedbu pjesme “Čemu sve ovo”.

  • Sljedeće godine izašao je drugi album u izdanju produkcijske kuće “Grand” na kojem su bile popularne pjesme poput “Godinu dana 300 kafana”, “Gluvo doba” i “Pustite me da je overbolim”. Na “Grandovom” festivalu 2012. godine Darko je udružio snage sa Slobodanom Vasićem u duetu pod nazivom “Prijateljstvo najbolje”. U suradnji s MC Jankom stvaraju pjesmu Slatka mala veštica, a 2014. ponovno se okupljaju u produkciji kluba Palim. Iste godine Darko je snimio spot za pjesmu “Ti si ta” u kojem je vokal razmjenjivao s Tanjom Savić. Osim toga, objavio je singl “Proverono” i predstavio pjesmu “Ja te volim” na “Grand” festivalu. Nastavljajući svoj glazbeni put, Darko je 2016. snimio duet “Najbolje godine” s grupom Evrokrem barabe, a kao potvrda popularnosti nagrađen je bečkim Oscarom popularnosti. Sljedeće godine izlazi nova pjesma, duet pod nazivom “Mein schatzi”, koji snima zajedno s MC Stojanom.