Iskazujući neizmjernu radost, Rokvić je podijelio svoju sreću na putu, slaveći ne samo uspješan završetak utrke već i divnu vijest o novom članu obitelji. Nakon mukotrpnog putovanja od 30 dana, Nikola Rokvić trijumfalno stiže do cilja. Govoreći s puta, Rokvić je prenio neizmjernu radost, kako zbog ostvarenog cilja, tako i zbog novog člana svoje obitelji.

  • “Pozdrav dragi ljudi, spuštam se s planine”, objavio je Nikola na svom Instagram profilu, prije nego što je dodao: S velikim veseljem u glasu, sretno je najavio dolazak prinove u svoju obitelj – njegov kum postao je otac, a kuma je na svijet dočekala zdravog dječaka. Izražavajući svoju naklonost, s ljubavlju ih je poljubio i izjavio im ljubav. Nikola Rokvić nedavno je otišao na duhovno putovanje u Aeginu, u Grčku, a o svom napretku izvještava putem Instagrama.

Danas je s njim u pješačenju bio i prijatelj, glumac Ivan Bosiljčić. Više pojedinosti potražite u zasebnom članku vijesti. Istaknuti pojedinac na području suvremene glazbe na Balkanu je Nikola Rokvić, koji je rođen u Beogradu 29. lipnja 1985. Slijedeći stope svog poznatog oca, Marinka Rokvića, Nikola je isklesao zapaženu karijeru u području glazbe. pop Glazba.

  • Iako njegov repertoar obuhvaća različite glazbene žanrove, posebno priznanje stekao je svojim iskrenim baladama koje su ga proslavile na srpskoj glazbenoj sceni. Vješto spajajući tradicionalne melodije s modernim pop senzibilitetom, stekao je široku popularnost i priznanje ne samo u Srbiji već i širom balkanske regije.

Rođen 29. lipnja 1985. u Beogradu, Nikola Rokvić potječe iz obitelji duboko ukorijenjene u umjetnost, koja je odigrala značajnu ulogu u oblikovanju njegove karijere. Po uzoru na svog cijenjenog oca Marinka Rokvića, renomiranog pjevača, Nikola nastavlja svoje glazbeno nasljeđe. U Beogradu je započeo njegov obrazovni put, obilježen razigranom interakcijom s kolegama iz razreda i snažnom vezom s mlađim bratom Markom, koji mu je pružao nepokolebljivu podršku.

  • Po završetku srednjeg obrazovanja, Nikola se namjerno odlučio za glazbenu produkciju, upisujući studij dizajna i snimanja zvuka na Sveučilištu Braća Karić. Ovaj obrazovni izbor omogućio mu je sveobuhvatno razumijevanje tehničkih zamršenosti glazbene produkcije, što je u konačnici oblikovalo njegov budući uspjeh u industriji. Tijekom svog akademskog bavljenja Nikola je aktivno sudjelovao na brojnim glazbenim festivalima i natjecanjima, od kojih se ističu Grand Festival i Festival u Vrnjačkoj Banji.

Ta su iskustva poslužila kao katalizator za njegov početni prodor u profesionalnu glazbenu industriju, stekavši mu priznanje i neprocjenjivu stručnost. Upravo su ti rani susreti utrli put njegovom kasnijem rastu i trijumfu. Započevši svoj glazbeni put albumom prvijencem “Oprosti mi mladost” 2006. godine, Nikola Rokvić brzo je osvojio srca slušatelja svojim instantno popularnim pjesmama.

  • Naime, pjesme poput “Oprosti mi mladosti”, “Željo moja”, “S kim si me sinoć prevario” i “Tvoj sam i kad s njom spavam” duboko su odjeknule kod publike. Ovaj je album postavio čvrste temelje za njegovu karijeru, etablirajući ga kao nadarenog pjevača sposobnog prenijeti raznolik raspon emocija.

Nastavljajući s njegovim prepoznatljivim stilom, njegov drugi album “Prećuti me” objavljen je 2008. godine, osvojivši slušatelje spojem poznatih zvukova i svježih hitova koji su samo ojačali njegovu već bujnu bazu obožavatelja. Prije svega, pjesme “Al’ nema nas”, “Nisam taj”, “Dobar sam prema tebi”, “Za najboljeg prijatelja” i “Ušuti me” ostavile su trajan dojam, pokazujući njegovu duboku sposobnost stvaranja emocionalnih veza sa svojom publikom.