Aleksandra Prijović, istaknuta pevačica, započela je u septembru prošle godine svoju grandioznu turneju po regionu. Na svakom od tih mnogobrojnih nastupa, njen sin Aleksandar pružao joj je podršku i bodrio je svojom prisutnošću. Danas je izuzetno značajan dan u domu ove poznate umetnice. Njen sin, plod veze s Filipom Živojinovićem, slavi svoj rođendan, čime je ponosna majka odlučila da se obrati javnosti. Na svom Instagram profilu, popularna pevačica je podelila fotografiju iz porodičnog doma. Na slici se vidi njen sin, okrenut leđima, dok drži velike balone u plavoj i crvenoj nijansi, posebno ističući onaj u obliku broja 5.
Kroz protekle godine, Aleksandra i njen suprug Filip organizovali su brojne rođendanske proslave za svog naslednika, često birajući igraonice kao mesta okupljanja. Na primer, tematska proslava četvrtog rođendana bila je inspirisana crtanom serijom “Patrolne šape”. Tokom čitave turneje “Od istoka do zapada”, sin Aleksandre bio je njen neizostavni saputnik, često se pridružujući joj na sceni što je naišlo na veliko odobravanje publike. Aleksandar, sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, bez sumnje predstavlja centralni deo njihovog sveta, što su oboje naglašavali u brojnim prilikama. Pevačica je više puta isticala koliko uživa u ulozi majke, ali i otkrila koliko teško podnosi rastanke od svog sina.
“Sve postaje sve teže”, izjavila je Aleksandra u jednom intervjuu. “Aleksandar sada postavlja pitanja, zna gde idem, zašto odlazim… Trudim se da mu objasnim da idem na posao i da ću se brzo vratiti, ali uvek me slomi osećaj krivice što ga ostavljam. Ponekad mi kaže: ‘Mama, ideš da pevaš? I ja bih da pevam.’ Verujte mi, veoma je teško. Ponekad čak počne i da plače jer je navikao da spava sa mnom. Prošle godine smo stalno bili zajedno, i sada se polako navikava na to da mama mora da ide.

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića svet portal

Ovim rečima, Aleksandra Prijović otvoreno deli svoja osećanja, pokazujući ljubav i posvećenost prema svojoj porodici, inspirišući mnoge svojom iskrenošću.

BONUS TEKST

Aleksandra Prijović je popularna srpska pop-folk pevačica koja je stekla veliku popularnost u regionu Balkana. Rođena je 22. oktobra 1995. godine .Njeno pravo ime je Aleksandra Prijović, a svoj umetnički put započela je veoma mlada.

Aleksandra je svoju muzičku karijeru započela još u tinejdžerskim godinama. Postala je poznata široj publici nakon učešća u takmičenju “Zvezde Granda” 2011. godine, gde je brzo privukla pažnju svojim talentom i harizmom. Iako nije osvojila prvo mesto, njena pojava u ovom popularnom muzičkom šou programu bila je početak njene uspešne karijere.Nakon toga, Aleksandra je nastavila da gradi svoj put u muzičkoj industriji. Izdala je niz hit singlova i albuma koji su osvojili srca mnogih fanova. Neki od njenih najpoznatijih singlova uključuju pesme poput “Romale Romali”, “Vrabac”, “Testament”, “Nepristojna ponuda” i mnoge druge.Pored svoje muzičke karijere, Aleksandra je često prisutna i na televiziji kao gost ili učesnik različitih zabavnih programa. Njena pojava na ekranu doprinosi širenju njenog uticaja i popularnosti.

Ono što je posebno istaknuto kod Aleksandre Prijović jeste njen izuzetan glas, ali i energija koju donosi na scenu. Njeni nastupi su poznati po tome što publiku drže uvek uzbuđenom i raspoloženom.Van muzičke scene, Aleksandra je poznata i po svom stilu i modnom ukusu. Često je viđena na raznim događajima i crvenim tepisima u raskošnim i modernim odevnim kombinacijama.Svojim radom i posvećenošću muzici, Aleksandra Prijović je postala jedna od najomiljenijih pevačica na Balkanu, inspirišući mnoge svojom strašću prema umetnosti i posvećenošću publici.