Deljenje fotografije prve dame Srbije Tamare Vučić na “Instagram” nalogu poznatog glumca zateklo je mnoge. To je uglavnom zbog činjenice da je ugledna prva dama prilično uzdržana kada su u pitanju njeni lični poslovi i rijetko otkrivaju informacije o svojim vezama ili društvenim angažmanima.

Supružnica predsednika Srbije postavila je granicu kada i gde govori o svom svakodnevnom životu, uključujući društvene interakcije i aktivnosti. Svoj privatni život nastoji držati podalje od očiju javnosti i medija, iako to nije uvijek izvodivo. Međutim, povremeno nam je omogućen uvid u njene privatne stvari putem objava na društvenim mrežama, što je nedavno bio slučaj.

Pojava fotografije Tamare Vučić postala je ključni detalj njenog privatnog života u javnosti. Naime, otkriveno je da joj je od povjerenja proslavljeni glumac Milorad Damjanović. Damjanovićev portret u “Igri sudbine”, veoma traženoj seriji u našoj blizini, oduševio je brojne gledaoce. Ipak, ranije je bilo nepoznato da ga deli lična veza sa prvom damom Srbije. U opisu fotografije snimljene s Tamarom, napomenuo je da je, za razliku od Orwella, okruženje bilo prepuno emocija. Stojeći pored svog prijatelja u Beogradskom dramskom pozorištu, glumac je kratkom, ali nedvosmislenom porukom preneo duboku naklonost svojim saputnicima.

Ovaj post je izazvao veliko oduševljenje njegovih pratilaca, koji su u odeljku za komentare ostavili samo pohvale. Iako se Tamara često viđa u ženskom društvu, evidentno je da je izgradila pozitivne odnose i sa muškarcima. Uprkos brojnim poslovnim obavezama, uspjela je održati ovo prijateljstvo u dužem vremenskom periodu. Saopštenje ukazuje da to čini i danas, što je za divljenje s obzirom na razne obaveze koje ima.