Dijana Đoković je poznata po svojoj veštini u skrivanju svojih ličnih stvari od javnosti. Ovo ne iznenađuje jer porodica Đoković privlači pažnju ne samo domaćih, već i međunarodnih medija, s obzirom na činjenicu da se Novak smatra najvećim teniserom u istoriji i jednim od najvećih sportista svih vremena.

 

 

 

Njen lični prostor otvoren je samo nekolicini odabranih, a svoje bliske saputnike pažljivo bira. Među onima koji su dobili pristup njenom privatnom svetu je i pevačica koja je očigledno osvojila naklonost cele porodice. Na društvenim mrežama nedavno se pojavio video klip proslavljene folk pevačice Ane Bekute, koja je redovan gost na proslavama porodice Đoković. Aninu muziku svi vole i posebno je poznata po svojoj sposobnosti da stvori živu i energičnu atmosferu. U stvari, Dijana i Srđan su odlučili da Novu godinu uvedu melodičnim glasom i melodijama Ane. Tokom meseca septembra 2019. godine održana je komemoracija povodom proslave Aninog 60. rođendana. Među zvanicama je bila i lista zapaženih i uglednih ličnosti, među kojima su bili Snežana Đurišić, Viki Miljković, Saša Popović, Suzana Jovanović, Milica Pavlović i Aco Pejović, koji su svi bili Anine kolege.

 

 

 

 

Ipak, najveću pažnju privukla je Dijana Đoković, koja ne samo da je majka najboljeg tenisera sveta već je bila i uvaženi gost događaja. Porodica Nolet, velika grupa pojedinaca koje dijele ljubav prema muzici i opuštanju, ima dovoljno razloga za slavlje uz brojne uspjehe svojih tenisera. Uprkos tome što smo svedočili Jeleninom pevanju i posmatrali Noletovo rukovanje mikrofonom, opšte je mišljenje da je muzičke nastupe najbolje prepustiti profesionalcima. Pored toga, Dijana, bliska prijateljica Ane Bekute, redovno provodi vreme sa njom i javno i privatno, a ne samo na proslavama kada Ana nastupa.