U svojim ranim godinama Atina Tošić, prvorođena Jelene Karleuše i Duška Tošića, plijenila je publiku svojim dopadljivim šarmom. Kako je odrastala i transformisala se u zadivljujuću mladu damu, svesno je odlučila da istakne svoju inherentnu lepotu.

Dok su se drugi pojedinci poput Nikea bavili različitim nijansama i dizajnom, preslatka Atina je ostala vjerna svojoj originalnoj smeđoj nijansi, prihvaćajući njenu prirodnu privlačnost. Međutim, došao je trenutak kada je donijela hrabru odluku da eksperimentiše sa svojom kosom i otišla čak do toga da je koristila pegla za ravnanje kako bi postigla uglađen i izdužen izgled, koji ne samo da je dodao više centimetara njenoj kosi, već je i poboljšao njen ukupni izgled.

Ova transformacija donijela je ogromnu radost Ateni, jer je željno pokazivala svoju novootkrivenu tinejdžersku privlačnost svojoj sve većoj publici na Tik-Toku. Uz svaku pažljivo odabranu objavu, bez napora je kombinirala različite odjeće, frizure, pa čak i dizajne za nokte kako bi stvorila besprijekoran ansambl, talenat koji joj nesumnjivo teče u krvi jer ga je naslijedila od majke koja je napredovala u modi. Tokom faze adolescencije, pojedinci prolaze kroz značajne promjene i razvoj, a prilično je uobičajeno da Karleuova u početku besprijekorno ravna kosa zahtijeva neka mala prilagođavanja, uprkos svom zadivljujućem izgledu.

Uprkos njenom odsustvu sa društvenih mreža neko vreme, njena nedavna reklama je šokirala mnoge. Inspirisana kultnim stilom Atine Tošić, živopisna ljubičasta nijansa sada je u fokusu, a vidljivo je da je Jelenina majka svesrdno podržala u pogledu njene ukupne estetike. Atenini pratioci ostavili su brojne pozitivne komentare, izražavajući oduševljenje njenim izgledom. Vrlo je vjerovatno da će postojati mlade djevojke koje smatraju Atinu svojim uzorom i možda čak pokušavaju oponašati njen jedinstveni stil.