Proslavljena kao jedna od najzanosnijih voditeljica, Radmila Rada Radenović je zbog svoje očaravajuće privlačnosti dobila nadimak “srpska Hale Beri”. Dugo je trajala njena veza s televizijom Pink, gdje je bila istaknuta ličnost. No, na malim je ekranima izostala već dulje vrijeme, nakon kratkog voditeljskog staža u uvodnoj sezoni Zadruge. Od tada se Rada potpuno povukla iz javnosti.

Godine 2005. voditeljica Radmila Rada Radenović hrabro je postala jedna od prvih poznatih osoba koje su krasile stranice Playboya. Poznata po svojoj zadivljujućoj ljepoti, otvoreno je priznala da je u to vrijeme sudjelovala u erotskim slikanjima, istaknuvši kako se sada za to ne bi odvažila. Nakon tog razdoblja prešla je na malo izmijenjeni način života.

Godine 2010. na svijet je poželjela sina Petra. Sada 11-godišnjak, bio je proizvod veze s Dejanom Milićem, crnogorskim biznismenom koji je, prema izvješćima, u to vrijeme već bio u vezi s drugom ženom. Vrijedi napomenuti da je Dejan s tom drugom ženom bio u decenijskoj vezi. Iako više ne žive zajedno, priznala je da su dijete dobili iz goleme ljubavi. Čini se da se Dejan u međuvremenu pomirio s bivšom partnericom, prenose mediji. Međutim, već je neko vrijeme odsutna s televizijskog ekrana i rijetko govori o svom privatnom životu. Posljednju voditeljsku nastup imala je u emisiji Rada sam, iz koje se povukla 2018.

Povodom svog 42. rođendana na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju potpuno lišenu bilo kakve šminke. Ove vrste slika najčešće su zastupljene na njezinom feedu društvenih medija. Unatoč svojim godinama, ona i dalje odiše mladolikom i ljepotom, zbog koje muškarci i dalje padaju u nesvijest baš kao i kad je prvi put dospjela u javnost.