Vest da će Peđa Stojaković biti primljen u FIBA Kuću slavnih u generaciji 2024. odjeknula je danas u srpskim medijima, obradujući mnoge. Ipak, ovaj veliki uspeh legende srpske i svetske košarke ne bi bio moguć bez podrške njegove supruge i porodice, što je Peđa uvek isticao kao ključni faktor u svojoj karijeri ispunjenoj neverovatnim uspesima.

A ko je ona prelepa Grkinja koja je ukrala srce Peđi? Peđa Stojaković, legendarni košarkaš i bivša NBA zvezda, već dve decenije uživa u ljubavi sa Alekom Kamilom, prelepom Grkinjom koja je kao vino, što su godine prolazile, izgledala sve bolje. Aleka, nekadašnja uspešna manekenka i voditeljka, danas je posvećena majka i supruga, a izgleda kao da vreme na nju nije ostavilo traga, iako je starija od Peđe pet godina. Njihova romansa je na početku nailazila na brojne osude, ali su njih dvoje ignorisali komentare, gradeći svoju vezu na stabilnim temeljima koje su dodatno učvrstila deca – sin Andrej, sin Maksimus i ćerka Mila.

Kada su se upoznali, Aleka je već bila uspešna u svom poslu, ali je zbog ljubavi prema Peđi odlučila da napravi veliki zaokret u karijeri i posveti se porodici. Njihova ljubav je jača od svih prepreka, a Aleka je uvek stajala uz Peđu, podržavajući ga u svakom trenutku.

  • Iako je već ušla duboko u petu deceniju svog života, Aleka izgleda poput boginje iz grčke mitologije. Njen izgled i figura su besprekorni, kao u vreme kada je bila na vrhuncu svoje manekenske karijere.

Zanimljivo je da je Aleka nekada bila proglašena za jednu od dvadeset pet najlepših žena čiji partneri igraju u NBA ligi. “Amerikancima nije bitna ličnost. Za njih sam samo žena bez ličnosti jer oni vide samo Peđu”, izjavila je Aleka za “Story” magazin. Venčali su se 2006. godine u Solunu, gradu u kom su se i upoznali dok je Peđa nosio dres “PAOK-a”. Njihova svadba bila je spektakl, o kojem su grčki mediji dugo pričali, a ukupno je koštala više od sto hiljada evra. Nakon ceremonije venčanja, slavlje se nastavilo u luksuznoj sali, ukrašenoj prelepom dekoracijom od svile, sveća i cveća.

Stojakovići vode vrlo privatni život, retko se pojavljuju u javnosti, a svoje vreme najviše posvećuju vaspitanju dece. Ipak, povremeno podele trenutke iz svog porodičnog života na društvenim mrežama, što uvek izmami divne reakcije njihovih pratioca.

BONUS TEKST

Peđa Stojković, košarkaška ikona sa srpskim i svetskim pedigreom, je zvezda čija je slava obasjala terene širom sveta. Danas, vest da će biti primljen u FIBA Kuću slavnih u generaciji 2024. odjeknula je širom srpskih medija, donoseći radost mnogima. Međutim, Peđa je uvek isticao da bez podrške, pre svega od svoje supruge, ali i cele porodice, ne bi mogao da ostvari takvu karijeru ispunjenu neverovatnim uspesima. A ko je ta prelepa Grkinja koja je osvojila srce ovog legendarnog košarkaša?

Peđa Stojković, bivša NBA zvezda, već dve decenije uživa u ljubavi sa Alekom Kamilom, prelepom Grkinjom koja izgleda sve bolje kako godine prolaze. Nekada uspešna manekenka i voditeljka, danas se posvetila majčinstvu i supružničkim obavezama. Njihova romansa, iako na početku nailazila na brojne prepreke, izdržala je test vremena, učvrstivši se još više dolaskom dece – sina Andreja, sina Maksimusa i ćerke Mile.

Aleka je svoju karijeru manekenke i voditeljke zamenila posvećenim majčinstvom i podrškom svom suprugu. Njih dvoje su zajedno prebrodili sve izazove, gradeći snažnu i stabilnu vezu.

Iako je već duboko zakoračila u petu deceniju života, Aleka i dalje pleni svojom lepotom i harizmom, poput prave grčke boginje. Njen izgled i energija su fascinantni, a svaki njen korak odaje eleganciju i samopouzdanje.

Stojkovići su proslavili svoje venčanje 2006. godine u Solunu, gradu u kojem su se upoznali dok je Peđa igrao za “PAOK”. Njihova svadba je bila spektakl vredan pomena, a njihova ljubav je sve samo ne obična.

Iako retko eksponiraju svoj privatni život u javnosti, Peđa i Aleka su primer skladne i srećne porodice, posvećene vaspitanju svoje dece. Na društvenim mrežama, povremeno dele deliće iz svog porodičnog života, izazivajući divljenje i simpatije svojih pratilaca.