Imati ugodan miris je nešto što svi želimo, jer ne samo da odražava naše osobne preferencije, već također ostavlja trajan dojam na druge. Parfeme, kao osobni izbor, favoriziraju mnogi pojedinci. U ovoj kompilaciji mirisa koje Srpkinje obožavaju, okupili smo kolekciju koja osigurava dugotrajnost mirisa na vašoj koži tokom cijelog dana. U nastavku smo odabrali izbor omiljenih mirisa koje nose poznate žene.

Natasha Bekvalac, kao i mnogi drugi, ostaje vjerna svojim dragim mirisima unatoč stalnom priljevu novih mirisa na tržište. Jedan miris koji je osvojio srca i Jelene Karleuše i Nataše Bekvalac je Chanelov bezvremenski Coco Mademoiselle. Ovaj izuzetan miris kombinira okrepljujuće note citrusa s primamljivom esencijom nježnog pačulija, prepoznatljivog elementa koji se nalazi samo u Chanel parfemima.

Svoje mirisne preferencije podijelila je i profesionalna tenisačica Ana Ivanović, otkrivši kako joj se sviđa “Creed – Love in White”. Njegove osvježavajuće kvalitete čine ga savršenim izborom za ljetnu sezonu. Osim toga, Ana cijeni zadivljujuće mirise koje nude linije parfema Tom Ford i Narciso Rodrigues, koji imaju nešto jaču aromu, što ih čini idealnim za večernje nošnje. Za razliku od svojih prethodnica, Jelena Đoković posljednjih se godina posvetila razvoju dugotrajnih parfemskih alternativa, inspiriranih okrepljujućim mirisima eteričnih ulja, u skladu sa svojom posvećenošću zdravom načinu života.

Poznata pop umjetnica Svetlana Ceca Ražnatović otvoreno izražava svoju naklonost Chanel mirisima zajedno s kolegama iz industrije. Unatoč tome što je predstavila dva vlastita parfema, priznaje da osobno preferira cijenjeni brend “Chanel”. U prethodnom intervjuu za domaće medije otkrila je svoju sklonost ‘Coco Mademoiselle’ kojom se često kiti. Intrigantno, čini se da Ceca i Jelena Karleuša, unatoč spornoj vezi, dijele zajednički afinitet prema istim mirisima.