U svom raskošnom domu u Surčinu, Pevačica Goca Božinovska deli svakodnevni život sa sinom Mirkom Šijanom i snahom Bojanom Rodić. Iako nije posebno aktivna na društvenim mrežama, jednom prilikom je odlučila da pokaže javnosti delić svoje impresivne kuće. Na slikama koje je podelila, mogu se videti elegantni komadi nameštaja u zlatnoj boji, dok svaka prostorija odiše stilom i elegancijom.OVO JE VILA GOCE BOŽINOVSKE! Ovako nešto niste videli ni u španskim serijama, svaki kutak vrišti na luksuz, a tek bazen...

Njihov dom krase i prostrano dvorište sa bazenom, dodatno doprinoseći luksuznom ambijentu. Ono što je zanimljivo jeste da se Goca preselila u ovu vilu nakon udaje, pre 20 godina. Izrazila je svoju emotivnu vezanost za Surčin, gde je već devet godina živela pre selidbe u ovu kuću.

Ova rezidencija postala je mesto najlepših porodičnih sećanja, posebno povezanih sa njenim pokojnim suprugom, kao i sa rođenjem i detinjstvom njihove dece. Goca je istakla svoju odlučnost da ostane u ovom domu, ističući da je to mesto gde pronalazi svoju sreću. Iako deca dolaze i odlaze, ona ostaje čvrsto ukorenjena u svom domu.

Kao šlag na tortu, Goca je podelila anegdotu iz svoje porodične tradicije, izrazivši kako bi ostala u ovoj kući sve dok je snaja ne bi izbacila. Njena privrženost ovom mestu izražava se dubokom emotivnom povezanošću, čineći ovaj dom simbolom porodične sreće i stabilnosti. Nikada, ali zaista nikada ne bih razmatrala opciju iseljenja. Ovde se krije moja sreća. Iako deca dolaze i odlaze, ja ostajem. Kao što bi moja ujna rekla: ‘Ovde ćeš ostati dok te snaja ne istera.’ Možda bih razmotrila pakovanje kofera i odlazak samo da bi mom Mirku bilo lepo”, izjavila je pevačica u jednom od intervjua.