Otkako se prije pet i pol godina rodio Vukan, sin Aleksandra i Tamare Vučić, ostao je daleko od očiju javnosti. Nijedna njegova fotografija do sada nije podijeljena s javnošću. No, tijekom nedavnih božićnih blagdana, Tamara Vučić, naša prva dama, odlučila je na društvenim mrežama podijeliti djelić blagdanskog uređenja njihove obitelji. Na fotografiji, uz tradicionalno božićno drvce i voće, vidi se ruka koja pripada ni manje ni više nego malom Vukanu.

To je dirljiv trenutak koji bilježi radost blagdana. Izražavajući svoju iskrenu želju, gospođa Vučić žarko želi svijet u kojem nijedno dijete neće biti na meti zbog svoje vjere ili podrijetla. U svjetlu nedavnih događaja na Kosovu, ona upućuje svoje najbolje želje Stefanu i Milošu, nadajući se njihovom brzom oporavku i budućnosti ispunjenoj s manje briga i više radosti za njihove obitelji.

Vrijedi istaknuti da predsjednik Aleksandar Vučić vodi privatni osobni život, rijetko kada iz njega otkriva javnosti. Ipak, i dalje postoji znatiželja kako provodi svoje dragocjene trenutke izvan posla. Odražavajući njegovu sklonost jednostavnom i nepretencioznom stilu života, dom Aleksandra Vučića odiše skromnim šarmom, a još uvijek pokazuje tragove predsjednikovog istančanog ukusa. Iz sigurnosnih razloga, točna lokacija njegovog prebivališta ostaje nepoznata, ali se zna da često boravi na adresi na Andrićevom vencu, gdje je i sjedište Predsjedništva Srbije.

Unatoč tome što ni naš predsjednik nije uspio pobjeći utjecaju društvenih mreža, imamo sreću zaviriti u njegov osobni život. U objavi na Instagramu podijelio je fotografiju svog doma uz natpis “Danilo i ja. Zajedno smo sposobni za sve!” Slika pruža kratak pogled u njihov dnevni boravak, prostor u kojem provode najviše vremena. Soba je ukrašena nježnim bež tonovima, od zidova i draperija do stolnjaka. Namještaj odiše osjećajem za stil, elegantno obučen u bijelu tkaninu sa suptilnim ukrasima. Sveukupni ambijent je i privlačan i sofisticiran.

Slobodno vrijeme uživam provoditi sa svojim voljenim psećim društvom, Šarkijem i Zadom, koje mi je darovao Sheikh Nasser tijekom mog boravka u Bahreinu. Donose neizmjernu radost u moj život. U mirnom ambijentu svog dvorišta često se uhvatim kako promatram predsjednika Srbije u opuštenom stanju, u društvu njegovih dlakavih prijatelja. Rezidencija predsjednika Aleksandra Vučića često služi kao mjesto okupljanja stranih uglednika. U jednoj takvoj prigodi bio je i bivši austrijski kancelar Sebastijan Kurc, kojeg je Vučić ljubazno pozvao na divan roštilj. Predsjednikovo gostoprimstvo ostavilo je upečatljiv dojam na njegova uvaženog gosta.