Razočaranje konzumacijom proizvoda kojem je istekao rok trajanja često je iskustvo mnogih ljudi. Iščekivanje slasne poslastice brzo postaje kiselo kada se susretne sa suhim i neugodnim okusom. Međutim, ono što zaista užasava pojedince je uznemirujuća spoznaja da postoji crv koji vreba unutar njihove hrane, bilo da je to obrok, voće ili omiljeni slatkiš. Korisnik na društvenoj mreži “X” nedavno je podijelio uznemirujući događaj koji savršeno dočarava ovaj strah. Dok je bila u Srbiji, naišla je na omiljeni slatkiš da bi, na svoje veliko iznenađenje, otkrila da sadrži crva.

Korisnica je ostavila komentar u kojem navodi da je naišla na problem s proizvodom, unatoč tome što je imao provjereni rok trajanja. U svom komentaru napomenula je da rok valjanosti vrijedi do 2025. godine, osim ako nije došlo do pogreške u transakciji zbog koje se isti nije ažurirao. Korisnik je podijelio svoju osobnu dosjetku da nikad ne okreće ovaj slatkiš i čak se našalio da im ne bi smetalo pojesti crva uz njega. Još se jedna osoba javila, prisjećajući se sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko mjeseci.

Naglasili su da je rok za rješavanje ovog problema 2025. godina. Istaknuto je da je riječ o slatkišima iz druge kategorije, koja je kod nas vrlo popularna, poput trešanja i višanja s crvima. Neki su korisnici zauzeli bezbrižan pristup i šaljivo komentirali situaciju. Brojni komentari hvale organsku kvalitetu proizvoda, skrećući pozornost na njegovu sličnost s jabukama i odsutnost štetnih pesticida. Također su istaknuli nutritivni aspekt, spomenuvši prisutnost korisnih proteina.

Stalni komentari su nastavili, dok su ljudi izražavali svoje nezadovoljstvo činom prehrane u današnje vrijeme. Jedna je osoba izjavila da nije pružila osjećaj zadovoljstva, dok je druga podijelila osobnu anegdotu o nekome koga poznaju, a koja ih je obeshrabrila da se vrate u tu ustanovu.