Stefan i Viktor su sinovi Lepe Brene i Bobe Živojinovića, dok Filip, sin iz prethodnog braka, pripada bivšoj teniserki. Nakon što je prošlo dosta vremena od rođenja Stefana i Viktora, pravi identitet ovih osoba konačno je izašao na vidjelo.

  • Bila je dobro čuvana tajna da se sinovi Lepe Brene zapravo ne zovu Stefan i Viktor, jer imaju srednja imena zbog rođenja u Americi. Prema službenoj dokumentaciji, njihova puna imena su Stefan Emerald i Viktor Ernest. Imena su doista zabilježena u dosjeima, ali ne vidim razloga da ih otkrivam. Posjeduju dojam osebujnosti. Ja sam iz New Yorka, dok je Viktor iz Miamija.

Kao tipični američki građani, obojica nosimo srednje ime – Stefan, ispričali su za Informer u razgovoru. Iako su u braku već tri desetljeća, Boba i Brena i dalje pokazuju onu mladenačku ljubav kao da su tinejdžeri, o čemu je pjevačica nedavno pričala. Održavanje odnosa između dvije osobe ne bi trebalo provoditi nikakva pravila; ili postoji prirodno ili ne postoji.

  • Ljubav i poštovanje, zajedno sa zajedničkim interesima, ključne su komponente za trajnu vezu. Bez ovih elemenata, veza je predodređena da dođe do svog neizbježnog završetka. Obojica smo postigli uspjehe u svojim karijerama, što ima veliki značaj. Naša ljubavna priča je izvanredna, razvija se kroz različite faze – od toga da budemo životni i poslovni partneri do toga da postanemo roditelji. Ovu ljubav treba njegovati i njegovati, uvijek se prema njoj treba odnositi s poštovanjem kako bi se održalo njezino dostojanstvo.

Čini se da je naša veza suđena, isprepletena sudbinom. Lepa Brena, poznata jugoslavenska pjevačica, čije je rođeno ime Fahreta Jahić Živojinović, rođena je 20. listopada 1960. godine u Tuzli. Djetinjstvo je provela u Brčkom, gdje su joj roditelji Abid i Ifeta pružili skromno i bezbrižno odrastanje. Brena ima sestru Faketu i brata Faruka koji upotpunjuju njezinu obitelj. Nakon završetka školovanja u OŠ „Zaim Mušanović“ počašćena je titulom učenika generacije.

  • Osim akademskih uspjeha, isticala se iu košarci, iskoristivši svojih 180 cm visine u svoju korist. Košarkaške treninge odvijala je u brčanskom klubu “Interplet”. U to vrijeme njezin profesor tjelesnog Vlade Bajera od milja joj je dao nadimak Brena. Kao sedamnaestogodišnjakinja sudjelovala je na prestižnom natjecanju “Mladi graditelji” gdje je publiku osvojila obradom pjesme pokojnog pjevača Kemala Montena “Sviraj još prijatelju”. Svojim iznimnim nastupom zaslužila je prvo mjesto i otvorila joj vrata za nastup uz bend Yudexi na raznim plesnjacima i natjecanjima.

Nevjerovatnom brzinom krenula je u solo karijeru, munjevito učeći i izvodeći strane pjesme na zahtjev publike, dok je duševne izvedbe sevdalinki čuvala za udobnost vlastitog doma. Iako nije bila osobito sklona romantici, razvila je jake osjećaje prema svom prvom ozbiljnom dečku, koji je igrom slučaja bio 5,6 godina stariji od nje, iako njihova veza nije opstala.

  • Godine 1979. odlučila se preseliti u Beograd i upisati studij turizma na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu. Međutim, financijski napor pokazao se prevelikim teretom za njezina oca Abida, koji je radio kao medicinski tehničar i svojim skromnim primanjima uzdržavao cijelu obitelj. Nakon što je bila prisiljena napustiti fakultet, Brena se vratila u Brčko. Unatoč tom neuspjehu, ustrajala je u svojoj strasti prema pjevanju i postala je poznata kao “sitna pjevačica koja izvodi rock melodije” na raznim okupljanjima.