Ruška Jakić, koja se tri puta udavala, iz braka s Laletom Nadeždićem rodila je kćer Anu Nadeždić, a neki spekulišu da imaju istu majku. Ana Nadeždić nastala je kao plod duboke ljubavi, iako su se njeni roditelji, Ruška i njen suprug, rastali kada je ona imala samo tri mjeseca. Cijelo vrijeme svog postojanja Ruška je svoju životnu misiju imala pružiti Ani sve što želi i zaslužuje. Odrastajući pod brigom svoje majke, Ana je stekla odgovarajuće obrazovanje, a kasnije je otišla na put u Italiju kako bi nastavila studij.

  • Danas je postigla veliki uspjeh kao life coach. Unatoč odlasku biološkog oca kada je imala samo tri mjeseca, Ana je uspostavila snažnu vezu s očuhom, glazbenikom Vojom Milinom, koji je u njezinu životu bio očinska figura. Obasipao ju je ljubavlju i brigom, vodio ju je na skijanje, učio je plivati ​​i pratio je u školu. Njihov odnos bio je idiličan sve do Anine 17. godine, kada su se ona i njezina majka suočile s još jednim značajnim izazovom. Tada su otkrili nevjeru njenog očuha, što je dovelo do raspada njihovog braka. Ovaj poražavajući događaj natjerao je Anu da se emocionalno zatvori i povuče iz svijeta. Bol koju je proživjela nakon gubitka drugog najvažnijeg muškarca u životu bila je duboka, iskreno je podijelila s medijima. Kad je Ana napunila osamnaest godina, majka ju je nagovarala da upozna svog biološkog oca, što ju je odluka bacila u stanje emocionalnog nemira.

Preplavljena proturječnim emocijama, donijela je čvrstu odluku da ga više nikad ne vidi, izjedana mislima o njegovoj odsutnosti tijekom godina. Najveća joj je podrška majka Ana, a njihov je odnos doista prekrasan. Ruška Jakić, srbijanska novinarka, voditeljica i urednica emisije “Ljubav i moda”, emisiju je emitirala na raznim televizijama u Srbiji. Rođena 1938. u Beogradu, tamo nastavlja živjeti i raditi, stekavši popularnost iu bivšoj Jugoslaviji. Iako joj je profesija novinarstvo, bila je jedna od prvih istaknutih žena u domaćem javnom prostoru koja je otvoreno progovorila o tabu temama.

  • Ruška za sebe kaže da je zadivljujuća figura i jedna od najtraženijih žena u Beogradu. Već gotovo tri desetljeća poznata je televizijskoj publici kao kreatorica, urednica i voditeljica emisije “Ljubav i moda” koja se emitira na brojnim kanalima. Ruška, Danko Novović i Branka Vučković surađivali su u vođenju televizijske emisije „Drago vijeće“ na kanalu „Prve TV“. Nadalje, Ruška je nastupila u renomiranoj komediji “Mi nismo anđeli: Rock and roll prima hit” i dokumentarcu “Biba Stroja”. Dugi niz godina Ruška Jakić bavi se novinarstvom. No, istinsku prepoznatljivost donijela joj je emisija “Ljubav i moda”. Ova emisija je prvi put emitirana na Televiziji Pink 1992. godine. Ruška je u goste pozivala niz poznatih ličnosti iz svijeta glume, muzike, sporta i politike.

Osim toga, prikazivala bi i “obične” ljude koji su osvajali gledatelje svojim jedinstvenim i intrigantnim pričama. Unatoč šarolikoj lepezi gostiju, prava zvijezda emisije postala je i sama Ruška Jakić koja je neustrašivo raspravljala o tabu temama koje dosad nisu bile načete. Nakon odlaska sa Televizije Pink, Ruška je promenila naziv emisije u „Jednom smo se voleli” dok se emitovala na televizijama „Jesenjin” i „Košava”. Međutim, na kraju je shvatila da je “Ljubav i moda” njezin pravi zaštitni znak, što ju je nagnalo da se vrati izvornom imenu.

  • Tijekom 20 godina izvođenja emisije razvijali su se i mijenjali koncept, gosti i teme, što priznaje i sama autorica. Fokusirajući svoju pozornost na uspješne žene koje su dokazale svoju sposobnost natjecanja u sferama u kojima tradicionalno dominiraju muškarci, ostaje nepokolebljiva u svojoj energiji i predstavlja se svojom legendarnom krilaticom “Dobra večer! Ja sam Ruška Jakić. Neki me obožavaju, neki preziru , ali vjerujem da sam izvanredan.” Za prisjećanje na prošlost, Ruška u svoju emisiju unosi glazbu koja je definirala jedno kulturno doba, uključujući i hitove Sedmorice mladih. Ova omiljena emisija se već nekoliko sezona emituje na Televiziji “Palma Plus”. Paralelno je bila i jedna od voditeljica emisije “Drago vijeće” koja se prikazivala na televiziji “Prva”. U studiju su joj se pridružile Danka Novović i Branka Vučković.