Identitet ljubavnog partnera Rade Manojlović tema je koja zaokuplja brojne pojedince. Tokom svog života pjevačica je iskusila nekoliko dugotrajnih veza, a prvo je bila u vezi s Milanom Stankovićem, a potom je uslijedila veza sa sportskim menadžerom Momirom Gajićem. Ipak, najviše zanimanja javnosti izazvala je njena posljednja veza s Harisom Berkovićem.

Nakon raskida dugogodišnje veze s mlađim kolegom, odlučila je ne predstaviti svog novog dečka, što je samo pojačalo znatiželju oko njezine situacije. Unatoč tome, produkcijska ekipa televizijske emisije “Paparaco Love” vrijedno je ganjala pjevačicu i uspješno uhvatila trenutak u kojem se poljubila s mladićem koji ju je vozio natrag do kuće. Prema pouzdanom izvoru domaćih medija, dotična Vlada navodno ima bračni status i dvoje djece.

Vlada, koji je vršnjak Radine, već je iskusio brak i roditeljstvo. Nakon udruživanja s Radom, Vlada je bio usred razvoda i imao je dvoje djece iz prethodne zajednice, koja je završila na nimalo povoljan način. Podrijetlom iz Beograda, naširoko ga se smatra osobom krajnjeg integriteta i normalnosti. Kao uzor očinstva, posvećuje svaki raspoloživi trenutak svojoj djeci, osiguravajući njihovu dobrobit i njegujući njihov rast. Vrijedno je spomenuti da ga zna značajan broj pojedinaca koji žive u gradu, a prevladavajući narativi o njegovom karakteru posve su točni. Važi za izuzetnog i vjernog suputnika, nekoga kome se može bezuvjetno vjerovati, potvrdio je izvor za Blic.

Rada je opovrgla tvrdnju da je mladić koji se vidi na snimku njen partner, ističući da joj je on pouzdani vozač i blizak prijatelj. Rada Manojlović je u intervjuu za “Scandal” istakla da njen odnos sa Vladom prevazilazi okvire saradnje jer su bliski prijatelji više od tri godine. Rada trenutno nije u romantičnoj vezi, a to pripisuje svom gustom rasporedu koji se vrti oko njenih obaveza na poslu i dovršavanja željno iščekivanog albuma za svoje vjerne obožavatelje. S obzirom na to da se album bliži kraju i bliži se izlazak, Radin fokus ostaje isključivo na karijeri, ne ostavljajući prostora ni namjera za dečka u ovom trenutku.

Radmila Manojlović rođena je 25. kolovoza 1985. godine iz požarevačkog sela Četerež. Njezin uspon do slave počeo je 2007. godine kada je sudjelovala u natjecanju Zvezde Granda, gdje je na kraju osvojila drugo mjesto. Kao rezultat toga, dobila je priliku snimiti pjesmu “Never Again”. Uz bavljenje glazbom, završila je studij ekonomije na Sveučilištu u Kragujevcu. Njezin prvi album “Ten Below Zero” objavljen je 2009. godine i odmah je osvojio slušatelje svojim očaravajućim melodijama. Nakon uspjeha albuma, surađivala je sa Sašom Matićem na očaravajućem duetu pod nazivom “Mešaj mala” koji je pobrao nevjerojatna priznanja.

Radmila Manojlović 2011. godine kreće u svoj drugi album pod nazivom “Marakana”, koji postiže znatno veći uspjeh u odnosu na njen debitantski album. Nakon objave “Marakane”, Rada je sa Cvijom sarađivala na snažnom duetu pod nazivom “Nema me”, koji se izdvaja kao jedna od mnogih energičnih pjesama u njenoj bogatoj diskografiji. Rada, istaknuta ličnost glazbene scene, etablirala se kao jedna od najutjecajnijih zvijezda u regiji. Poznata po svojim pjesmama koje zauzimaju vrhove ljestvica i sposobnosti da očara publiku neusporedivom atmosferom, prikupila je mnoštvo odanih obožavatelja. Njezina magnetska karizma, istinska autentičnost, nevjerojatna vokalna moć, izniman talent i zarazan ritam pridonijeli su njezinom golemom uspjehu.

Iznimna popularnost Rade Manojlović kao novogodišnje izvođačice opravdana je mnoštvom razloga. Prisutni jednoglasno potvrđuju nesvakidašnji spektakl koji se odigrava kada ova izuzetna pjevačica stane na pozornicu u ovoj posebnoj prigodi. U svojoj više od desetljeća dugoj karijeri osvajala je publiku mnoštvom nezaboravnih novogodišnjih nastupa.