Dara Bubamara, popularna pevačica sa bogatim iskustvom u ljubavnim vezama, iza sebe nosi život prepun uzbuđenja i emotivnih obrta. Kroz dva braka i dva razvoda, kao i kroz vezu sa nekoliko mlađih partnera, prošla je kroz mnoge faze ljubavi i razočaranja.

Iako često voli razgovarati s novinarima, Dara rijetko otkriva detalje iz svoje privatnosti, preferirajući zadržati svoj emotivni svijet za sebe. Ipak, s vremena na vrijeme, odluči otvoriti dušu i podijeliti nešto što je dugo skrivala.

U nedavnom intervjuu za Telegraf.rs, Dara Bubamara se prisjetila svojih najvećih ljubavi, Lazara Dugalića i Milana Kesića, s kojima je dijelila bračnu zajednicu. Prvi put se udala za Lakija 2002. godine nakon petogodišnje turbulentne veze i zajedničkog života. Međutim, iako su bili zaljubljeni, brak nije obećavao dugotrajnost.

  • Iskreno, prvi put sam se udala zbog papira. Iako smo bili zaljubljeni i dijelili život, jasno sam mu rekla: “Ovo što sada potpisujem ne znači brak. To je samo formalnost, nemoj misliti da smo sada u braku” – otvoreno je priznala Dara.

Njen prvi brak trajao je samo šest mjeseci, za razliku od drugog braka koji je potrajao cijelu deceniju. Sa Milanom Kesićem, koji živi na relaciji Srbija – Francuska, Dara ima sina Konstantina. Iako su se energija između njih malo stišala, ostali su u odličnim odnosima, čuju se gotovo svakodnevno i podržavaju jedno drugo.

  • Život s Milanom bio je kao bajka. Iako je među nama malo izgubljene energije, ostali smo u kontaktu kao prava porodica. On je uvijek tu kad mu zatrebam, kao i ja za njega – istakla je Dara. Na pitanje da li se vidi s Milanom u starosti, Dara je odgovorila:Ne bih isključila tu mogućnost. Sve je moguće u ljubavi i životu.

BONUS TEKST

Radojka Adžić, poznatija pod umetničkim imenom Dara Bubamara, rođena je 21. oktobra 1976. godine u Foči, Bosna i Hercegovina. Od malih nogu pokazivala je izuzetan talenat za muziku i scenski nastup.

Sa samo pet godina, Dara je počela da peva i da se takmiči na dečjim muzičkim festivalima, gde je brzo privukla pažnju svojom izuzetnom pojavom i glasom. Njena rana strast prema muzici postala je temelj za izgradnju kasnije uspešne karijere.

Dara je svoj prvi album “Milo moje” objavila 1995. godine, a već tada je pokazala svoj ogroman potencijal kao pevačica. Pesma “Crno mi sve” postala je veliki hit i obeležila je početak njene muzičke karijere.

Nakon prvog albuma, Dara je nastavila da objavljuje nove albume i singlove, osvajajući publiku svojim jedinstvenim stilom koji kombinuje folk, pop i dens muziku. Njeni albumi često su bili na vrhu top lista, a pesme su postajale hitovi širom Balkana.

Pored uspeha na muzičkoj sceni, Dara je često bila u centru pažnje zbog svog buranog ljubavnog života. Udala se dva puta i razvela, a u medijima su je često povezivali sa mlađim partnerima. Ipak, Dara je uspela da se izdigne iznad medijskih spekulacija i da se fokusira na svoju karijeru.

Danas, Dara Bubamara je jedna od najpoznatijih i najvoljenijih pevačica na Balkanu. Njen prepoznatljiv glas, harizma na sceni i neprikosnovena energija čine je ikonom muzičke scene. Sa velikim brojem hitova i vernom publikom širom regiona, Dara nastavlja da ostvaruje uspehe i da inspiriše nove generacije pevača.