Šako Polumenta iznio je svoje mišljenje o razvodima poznatih osoba, posebno se osvrnuvši na razvod Harisa i Meline Džinović. Vijest o razvodu Harisa Džinovića od supruge Meline, nakon više od dvadeset godina braka, iznenadila je sve. Melina se već iselila iz njihove vile na Senjaku. Haris, koji je nakon pojavljivanja pred sudom razgovarao s novinarima, objavio je da je sada pravno samac.

  • Izrazio je uvjerenje da je Melini primarna briga novac te ju je optužio da se druži s moralno upitnim ženama. Nadalje, spomenuo je optužbe za prijevaru. Nakon incidenta u vili na Senjaku, Haris i Melina našli su se u lokalnoj policijskoj stanici, gdje su dali svoje službene iskaze o tome što se dogodilo. Tvorac upada u posjed potaknuo je pjevačicu da potraži pravni savjet i obrati se vlastima. Za to vrijeme Haris je podijelio emotivnu reakciju njihove djece na situaciju, dok je Melinina kćerka Đina dan kasnije donijela odluku da svoju majku ukloni sa svog Instagram naloga. Tijekom brakorazvodne parnice nekoliko je poznatih osoba podijelilo svoja razmišljanja o tome.

Vesna Đogani izrazila je užasnutost Melininom prevarom, ocijenivši je “groznom”. Spomenula je i želju da sve otkrije Harisu. Sada se oglasio i Šako Polumenta, koji je tipično stao na stranu muške strane. Dok Harisa poznajem kao kolegu, Melinu tek trebam upoznati i bilo bi mi zanimljivo. U ovakvim situacijama, vjerujem da su djeca najranjivija. Nepotrebno je govoriti uvredljive riječi.

  • Cijelo ovo iskušenje moglo se riješiti privatno. Djecu se nikada ne smije iskorištavati na takav način – rekao je pjevač prije nego što je otkrio hoće li je podržati. Nažalost, Melina nije bila u mom prisustvu. Ona je zapanjujuća žena. Proživimo trenutak bezbrižnosti. Čudi me da joj Haris nije priskočio u pomoć, jer žene su mu privučene. Što se Meline tiče, bi li me zanimalo? Pa, prirodno je zapitati se. Međutim, moram pojasniti da nikada ne bih prešao tu granicu. Jednostavno se upuštamo u razgovor i dijelimo šale. Nikada nisam pratio kolegice svojih kolegica s neprimjerenim namjerama. Kroz moju karijeru žene su me uvijek jurile, ali nikad nisam ništa inicirao.

Na ovo otkriće Šako je komentirao razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića. Šako je izrazio želju da popije kavu s Draganom i Tonijem kako bi popravili svoj odnos. Par je blagoslovljen mnoštvom ljupke djece. Dragana je godinama dosljedno održavala svoju ljepotu. Šako je primijetio da je njihov trenutni stil života na rubu preplavljenosti uzbuđenjem. Sakib Šako Polumenta, poznati turbo-folk i pop-folk pjevač iz Crne Gore, rođen je 27. marta 1968. godine u Bijelom Polju. Trenutno živi u Podgorici.

  • Pjevač je 2006. godine pod misterioznim okolnostima doživio tragičan gubitak brata Sabahudina Sapke. Poznat po svom turbulentnom načinu života i reputaciji tvrdoglavog pojedinca, Sabahudinova prerana smrt potaknula je nagađanja o predoziranju ili čak trovanju. Međutim, pravi uzrok njegove smrti ostaje nepoznat. Pjevač Šako inače je i ujak Damira Dade Polumente, kojeg je podržavao u izgradnji uspješne glazbene karijere. Od 1995. do 2010. godine Šako je bio u braku s Vesnom, a zajedno imaju kćerke Rijadu i Rijanu, te sina Adisa koji je zaposlen u ugostiteljstvu. U srpnju 2012. Rijada se vjenčala s Damirom Numanovićem, a svadbeno veselje bilo je u hotelu Bijela Rada, gdje je Šako izveo nekoliko pjesama.

Pjevač je početkom 2013. godine javno obznanio kako se pomirio sa suprugom. No, u kolovozu 2015. pojavile su se fotografije na kojima se vidi kako Šako pokazuje ljubav prema ženi u kafiću u Budvi. Kasnije se otkrilo da je ta žena 33 godine mlađa Ivana, što je na kraju dovelo do njihovog razvoda. Priznanje je objavila Milana Poštić, bivša natjecateljica reality showa na Maldivima, koja je priznala svoju ljubavnu vezu sa Šakom. Šako, koji je visok 182 cm i ima 88 kg težine.