Nikola Rokvić, naš voljeni pjevač, krenuo je u izuzetnu humanitarnu misiju prikupljanja sredstava za djecu koja se bore s rakom. Njegova nepokolebljiva odlučnost i hrabrost zarobili su srca mnogih, skrenuvši pozornost javnosti na njegov put od Beograda do manastira Nektarija Edinskog, dug preko 1060 kilometara.

  • Iako je rastanak od supruge i djece nesumnjivo bio težak, javnost je svjedočila oproštaju njegove kćerke u suzama u Hramu Svetog Save. Ipak, uz nepokolebljivu podršku obitelji, Rokvić se neustrašivo upustio u ovaj plemeniti pothvat. Tijekom svog putovanja kroz Srbiju, Rokvić je susretao razne pojedince koji su mu nudili podršku. Neki su mu se čak odlučili pridružiti u njegovoj misiji, dok su mu drugi podigli raspoloženje puštajući omiljene pjesme njegova pokojnog oca Marinka Rokvića.

Video koji prikazuje pjevačevu iskrenu izvedbu poznate pjesme njegovog oca, “Tri u jedan”, dok su promatrači eruptirali pljeskom, brzo je privukao široku pozornost na platformama društvenih medija. S poštovanjem od srca izrazio je zahvalnost svojoj obitelji i izvanrednim pojedincima koje je susreo tijekom svoje ekspedicije, naglašavajući da ovo nedvojbeno mora biti izvanredno putovanje života. Rokvić je po dolasku u Srbiju bez gubljenja vremena izjavio da namjerava nastaviti s misijom u Makedoniji.

  • Nepokolebljiva odlučnost i nepokolebljiva predanost koju pokazuje u ovom plemenitom pothvatu služe kao izvor motivacije za nebrojene pojedince, a njegova pripovijest nastavlja duboko odjekivati ​​među ljudima diljem cijele regije. Rođen 29. lipnja 1985. godine u Beogradu, Nikola Rokvić poznati je srpski pjevač. Otac mu je Marinko Rokvić, poznati folk pjevač. Nikolin mlađi brat, Marko, također je uronjen u svijet glazbe.

Nakon završene srednje škole upisao je studij dizajna i snimanja zvuka na Sveučilištu Braća Karić. Bojana Barović, poznata manekenka, zaručena je za Nikolu. Njihova ljubavna priča započela je u reality showu Survivor 2010. dok su bili na Filipinima i od tada su zajedno. Čarobni trenutak njihovih zaruka dogodio se tijekom novogodišnjeg nastupa ispred Skupštine grada Beograda 2015. Uzbudljiva vijest je na pomolu jer Nikola i Bojana čekaju dijete. Nikola je 2016. krenuo u još jedan reality program pod nazivom Tvoje lice zvuči poznato, gdje je pokazao svoj talent osvojivši najveći broj bodova u prvoj emisiji.

  • Besprijekorno je imitirao makedonsku pjevačicu Kaliopi i izveo njenu pjesmu Rođeni. Vrijedi napomenuti da je Nikola i predani darivatelj krvi, pridonoseći dobrobiti drugih. Nikola nas je počastio izdavanjem tri izuzetna albuma. Prva, pod nazivom “Oprosti mi mladost” i objavljena 2006. godine, ostavila je neizbrisiv dojam mnoštvom hitova koji su osvojili top liste, uključujući “S kim si varala”, “Oprosti mi mladost” i “Tvoja sam i kad spavam s njom.

” Nakon ovog uspjeha, njegov drugi album, “Shut Me Up”, osvojio je publiku i prikupio ogromnu ljubav svojim pjesmama “Pvoredi me”, “Ja nim taj” i “Dobar sam ti ja”. Zapaženi nastupi na Grandovim festivalima, posebno zapaženom pjesmom “Med i slatko grozđe”, kao i nastupi na festivalu u Vrnjačkoj Banji, dodatno su učvrstili njegovo mjesto na glazbenoj sceni. Dok su prva dva albuma bila u narodnjačkom zvuku, Nikola je trećim albumom doživio potpunu transformaciju, u potpunosti prigrlivši pop žanr.

  • Album pod nazivom “Ovaj put”, objavljen 2015., vodi slušatelje na putovanje kroz uspone i padove ljubavne priče para, priču koja odjekuje svakome tko je iskusio složenost odnosa – od prvog susreta do boli zbog rastanka, i na kraju, do radosti pomirenja. Prateći glazbeni spotovi snimani su u Srbiji i Sjedinjenim Državama. Za dodatne informacije posjetite: https://www.biografija.org/muzika/nikola-rokvic/