Poznata pjevačica Cher u 77. godini života samouvjereno izjavljuje da joj je trenutna veza s dečkom Aleksandrom Edvardsom (37) donijela najispunjenija seksualna iskustva u životu. Unatoč tome, kružile su glasine da pjevačica fizički iscrpljuje 40 godina mlađeg producenta i izaziva smetnje tijekom snimanja.

Prema insajderu koji je razgovarao s National Enquirerom, Edwards se osjeća preopterećeno i nesigurno kako upravljati pjevačevim nezasitnim seksualnim željama. Prema izvoru, kad god traži izvršenje zadatka u studiju, ona ga stalno kontaktira i traži dodatne zahtjeve. Ovaj pretjerani pritisak pokazao se neodoljivim za njega i mogao bi u konačnici dovesti do raspada njihove veze. Cher i Edwards u vezi su od studenog 2022., iako postoji priča da su doživjeli privremenu razdvojenost tijekom proljeća, da bi u jesen ponovno rasplamsali svoje prijašnje osjećaje.

Prema izvoru kojeg navodi Radar Online, Sher je zaključila da ju je Edwards iskorištavao zbog njezina bogatstva i društvenog položaja. Međutim, odlučila je poslušati svoje srce i ponuditi mu drugu priliku. Od tada je njihova veza neraskidiva. Otkako se ponovno susrela s Edwardsom, Sher je primijetila značajno poboljšanje svog zdravlja u usporedbi s prethodnim godinama. Odgovarajući online kritičarima koji osuđuju 40-godišnju razliku u godinama, iskusni holivudski veteran hrabro je, velikim slovima, naglasio da “LJUBAV NADILAZUJE MATEMATIKU”.

U odgovoru na skeptične obožavatelje koji su ispitivali Alexanderove motive, umirila ih je, ističući vlastito iskustvo i mudrost: “Kao što dobro znate… NISAM POČETNICA, a jedno pouzdano mogu reći je da nema sigurnosti. Kad god budete odlučite se s nekim krenuti na romantično putovanje, sami se izlažete neizvjesnosti. Uvijek sam bila sklona riziku… jednostavno takva sam”, izjavila je. Tijekom svoje karijere Cher se upuštala u razigrane veze s poznatim zavodnicima iz globalne javne sfere poput Warrena Beattyja, Sonnyja Bona, Toma Cruisea, Vala Kilmera i Genea Simmonsa. Prema bliskom izvoru, Cher je Edwardsu pripisala zasluge za njenu revitalizaciju, tvrdeći da se zbog njega osjećala 40 godina mlađom.

Prema izvoru bliskom pjevačici, Cher je potpuno svjesna raširenih sumnji oko njezine veze, ali ostaje ravnodušna. Pozornost koju dobiva od strane javnosti samo pridonosi njezinom osjećaju živosti i privlačnosti, što potvrđuje isti izvor. U našim stvarnim interakcijama imamo prekrasan odnos. On je doista izniman, a ja nisam od onih koji neopravdano hvale muškarce. Međutim, on posjeduje obilje dobrote, inteligencije, talenta i sjajnog smisla za humor. Štoviše, smatram ga prilično privlačnim. Međutim, primjetan i značajan dobni jaz od 40 godina između ovih osoba ne može se zanemariti niti olako prihvatiti, pogotovo kada se radi o članovima uže obitelji.

Elijah Blue Allman, najmlađi sin pjevačice, pokazao je snažan bunt protiv majčine veze s Edwardsom. Pretpostavlja se da je značajna razlika u godinama između nje i njezina partnera imala štetan utjecaj na Elijahovu bitku sa zlouporabom supstanci, budući da Cher navodno zanemaruje odvojiti vrijeme za bilo koga drugoga. Prema izvoru, zbog Elijahovog snažnog oslanjanja na svoju majku bilo mu je nevjerojatno teško prilagoditi se kada je ona prešla sa svakodnevnih poziva na komunikaciju s njim samo jednom ili dva puta tjedno. Tijekom svog života Jennifer je uglavnom bila u vezama s mlađim muškarcima te je izrazila zadovoljstvo ovim odabirom.

Podijelila je: “Da budem iskrena, da se nisam odvažila izlaziti s mlađim muškarcima, teško bih pronašla nekoga s kim bih izašla.” Jennifer je primijetila da starije žene nisu zastrašivale mlađe muškarce, za razliku od muškaraca njezinih godina. Nakon što je bila u romantičnoj vezi s nekoliko poznatih pojedinaca kao što su Tom Cruise, Val Kilmer, Richie Sambora i brojni drugi, ova dobitnica nagrade Grammy ostaje puna nade u svojoj potrazi za ljubavlju, bez obzira na godine. Izražavajući svoju suzdržanost prema nedavnim udvaračima, otkriva svoju nevoljkost javnim izlascima, navodeći kao razlog nemogućnost održavanja istinske veze pod stalnim nadzorom društvenih medija. “Izazov s kojim se suočavam s muškarcima koje danas susrećem je nemogućnost njegovanja smislenog odnosa unutar granica ovog postojanja poput zdjele za ribe, gdje je svaka radnja i fotografija namijenjena za prikazivanje na Instagramu”, prenosi ona. „Jednostavno je nemoguće sačuvati svetost i intimu nečeg posebnog.